Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit prin ce trece Valeriu Argăseală, în discuţiile cu Florin Talpan: „M-au distrus, m-au înnebunit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2023, 8:27

Gigi Becali a dezvăluit prin ce trece Valeriu Argăseală, în discuţiile cu Florin Talpan: „M-au distrus, m-au înnebunit

Gigi Becali a dezvăluit calvarul prin care trece Valeriu Argăseală, în discuţiile cu Florin Talpan

Valeriu Argăseala şi Mihai Stoica / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit prin ce trece Valeriu Argăseală, în discuţiile pe care le are cu Florin Talpan pentru ca FCSB să evolueze pe noul Stadion Steaua, în duelul cu Dinamo, programat pe 22 iulie, în etapa a doua a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clauza de un milion de euro impusă de CSA Steaua în cazul în care gazonul se va deteriora este cea care a dus în impas venirea echipei lui Gigi Becali pe Ghencea. Cel mai rău în această poveste a căzut Vali Argăseală, susţine patronul vicecampioanei.

Gigi Becali a dezvăluit prin ce trece Valeriu Argăseală, în discuţiile cu Florin Talpan

„Lui Vali îi e rușine, pentru că Vali stă cu ei de dimineață până seara și după aia seara vine și zice: «M-au distrus!». Cum te-au distrus, mă, Vali? «M-au distrus, m-au înnebunit cu tot felul de chichițe, d-alea, d-alea, d-alea…».

N-ați văzut Talpan ce condiții pune? Ați citit condițiile lui Talpan? Îți vine să râzi! Dar Vali săracul… Lui îi e rușine de el. Eu nu cred că cei care negociază sunt de rea credință. Eu cred că lor le e frică de Talpan sau de ăia de la Sud”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea

Negocierile sunt în impas din cauza mai multor clauze pe care le-au cerut cei care administrează Stadionul Steaua. Una dintre acestea este includerea unei poliţe de un milion de euro pentru situaţia în care va fi deteriorată suprafaţa de joc.

Reclamă

Becali cere ca echipa lui să fie lăsată în Ghencea, pe arena de 100 de milioane de euro. FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Nu știu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus prim-ministrul atunci: ‘domnul Becali, avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea’, acum un an, pe scenă la patriarhie, așa mi-a spus. A dat ordin omul, s-a ținut de cuvânt, ministrul apărării a dat ordin mai departe, doar că în România nu se execută ordinele.

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu o poate îndeplini, un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000 de euro. Dacă se strică, poți să îmi pui clauză să ți-l refac nou, dar nu să dau un milion, poliță de asigurare, mi se pare că doar în Olanda pot da poliță de asigurare pentru gazon. Dacă fac asta, trebuie să facă pentru toată lumea”, spusese Gigi, luni dimineaţă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și