Închide meniul

FCSB, drum liber spre Ghencea! Eduard Novak: „Asta este poziţia mea. Ei trebuie să organizeze meciuri, indiferent de cine intră acolo”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 15:25

FCSB, drum liber spre Ghencea! Eduard Novak: „Asta este poziţia mea. Ei trebuie să organizeze meciuri, indiferent de cine intră acolo

FCSB, drum liber spre Stadionul Steaua!

Stadionul Steaua / Hepta

FCSB are drum liber spre disputarea meciurilor pe Stadionul Steaua. Cel puţin aşa anunţă Ministrul Sportului, Eduard Novak, care susţine că banii primiţi de la Gigi Becali pot ajuta stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut mai multe solicitări pentru ca FCSB să joace în Ghencea, însă nici până la această oră n-a primit „undă verde”. Eduard Novak consideră că n-ar trebui să fie o problemă ca vicecampioana României să evolueze în „casa” celor de la CSA Steaua.

FCSB, drum liber spre Stadionul Steaua

„Nu am discutat cu cei de la CSA, dar asta este poziţia mea. Ei trebuie să organizeze meciuri, indiferent de cine intră acolo. Doar gazonul costă 30.000 de euro. Întreţinerea acestor baze sportive costă foarte mult.

Trebuie să ajungem să găsim modalitatea prin care să aducem venituri şi veniturile astea sunt meciuri, evenimente, să fie cât mai folosit, pentru că aşa avem bani pentru a le întreţine şi nu mai ajungem ca bazele sportive pe care le inaugurăm să ajungă în paragină peste 20 de ani”, a spus Eduard Novak.

Gigi Becali a anunţat revenirea celor de la FCSB în Ghencea

Gigi Becali a anunţat la începutul anului că FCSB va face o cerere pentru a juca pe stadionul din Ghencea. Patronul roş-albaştrilor e de părere că echipa sa va putea juca pe noul stadion din Ghencea.

Reclamă

Becali mai spune că are nevoie doar de o hotărâre de Guvern pentru a putea face cerere ca FCSB să poată juca în Ghencea.

„Vom face o cerere. Eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Numai că ei au cerut să aibă o Hotărâre de Guvern. Ei pot să închirieze, însă trebuie să aibă și o formulă de închiriere și trebuie să dea și o hotărâre de Guvern.

Am vorbit cu Hrebenciuc. Mi-a spus că Ciolacu se ține de cuvânt de toate pe care ni le-a promis și normal că o să putem să jucăm”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, noi detalii despre posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea

Ulterior, Mihai Stoica a oferit noi detalii în legătură cu posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea. Clubul lui Gigi Becali a făcut o nouă solicitare și a primit un răspuns considerat ”ciudat” de oficialul roș-albaștrilor.

”Am făcut o solicitare din nou. Am primit un răspuns ciudat, din punctul meu de vedere. Pentru ca în prima parte a răspunsului este că încă nu sunt normele de aplicare a legii, dar pe finalul răspunsului mi se spune că în luna februarie se fac și lucrări de mentenanță.

Ce legătură au între ele? Nu jucăm că nu sunt norme, nu că sunt lucrări. Cineva vrea să aibă o plasă de siguranță, preferă să piardă zeci de mii de euro la fiecare meci, cineva vrea ca statul român să piardă sume considerabile”, a spus Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și