Închide meniul

FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa”

Alex Masgras Publicat: 10 mai 2024, 12:23

Reclamă
FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa

FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: "Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa"

Mihai Stoica, după meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, din sezonul regulat / Profimedia

FCSB va avea un echipament special la meciul cu CFR Cluj. Campioana României va primi sărbători titlul pe Arena Naţională, pe un stadion plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul care va marca sărbătorirea titlului aşteptat de nouă ani, FCSB va purta un echipament special. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica.

FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa”

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a dezvăluit că jucătorii lui Elias Charalambous vor evolua în echipament alb la meciul cu CFR Cluj. Al treilea echipament a fost folosit de formaţia roş-albastră doar la meciul din Cupa României cu FC Bihor.

Mai mult, Mihai Stoica a făcut şi o paralelă cu echipamentul purtat de Steaua, la Sevilla, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, cu Barcelona:

„Vom juca într-un echipament alb noi, da. E un meci special şi echipamentul ăsta era al treilea de anul ăsta, e foarte frumos şi ne-a părut rău că am putut juca doar o singură dată, la Oradea.

Reclamă

Nu e ciudat. Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat în alb când a făcut performanţă. Doar aşa s-a nimerit acum la noi. Şi tricourile de campioni sunt albe şi ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

FCSB a evoluat în alb la meciul din Cupa României cu FC Bihor / Profimedia
FCSB a evoluat în alb la meciul din Cupa României cu FC Bihor / Profimedia

Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB | Mihai Stoica a făcut anunţul

Mihai Stoica a dezvăluit că Florin Tănase solicită un salariu foarte mare în zona Golfului, iar dacă nu va primi o ofertă care să-i îndeplinească cerinţele, acesta e gata să se întoarcă la FCSB. MM a declarat că fostul căpitan al roş-albaştrilor va aduce un mare plus echipei, în preliminariile Champions League.

De asemenea, Mihai Stoica şi-a făcut calculele şi pentru ca FCSB să prindă grupele unei competiţii europene. Acesta a transmis că în cazul în care roş-albaştrii vor trece de primul tur preliminar din Champions League, au foarte mari şanse să se califice în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„De Tănase nu ştiu absolut nimic. Înţeleg că el solicită un salariu foarte mare în zona aia. Dacă nu găseşte, vine, aşa i-a promis lui Gigi. Ar fi foarte bine să-l avem şi în pregătire, mă gândesc, dar acolo (n.r. – în zona Golfului) se mişcă mai greu lucrurile, că încep mai târziu campionatele.

Ai nevoie de Tănase când sunt meciuri multe, în Supercupă, Champions League, măcar şase meciuri să jucăm acolo (n.r. în preliminarii), campionat. Zic şi eu aşa. Oricum e clar că dacă primul tur îl treci şansele să joci în grupele Conferene League sunt foarte mari. Şi dacă nu treci sunt. Dacă treci de turul 2 Champions League, eşti în grupele Conference League”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 20:00 LIVE TEXTDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai Vezi toate știrile
Citește și