Închide meniul

FCSB, făcută K.O. de Chindia Târgovişte în 6 minute! Dâmboviţenii au marcat două goluri în inferioritate numerică. Nicolae Dică, şocat!

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2022, 22:26

Reclamă
FCSB, făcută K.O. de Chindia Târgovişte în 6 minute! Dâmboviţenii au marcat două goluri în inferioritate numerică. Nicolae Dică, şocat!

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

FCSB a fost făcută K.O. de Chindia Târgovişte în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Dâmboviţenii au marcat două goluri în inferioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de pe Arena Naţională a început tare. Neguţ, căpitanul de la Chindia Târgovişte, a fost eliminat după un fault dur. Acesta a intrat cu crampoanele pe gamba lui Florinel Coman.

FCSB, făcută K.O. de Chindia Târgovişte

Chiar dacă se aflau în inferioritate numerică, elevii lui Adrian Mihalcea le-au predat adevărate lecţii de contraatac roş-albaştrilor. Doru Popadiuc a deschis scorul după o cursă spectaculoasă. Acesta l-a învins pe Târnovanu cu un şut puternic.

După doar 6 minute, Chindia a lovit din nou. Daniel Popa l-a învins şi el pe Târnovanu. Acesta a marcat cu un şut excelent la colţul scurt. La al doilea gol, Nicolae Dică a fost surprins şocat de camere.

Avertismentul lui Nicolae Dică înainte de FCSB – Chindia

Nicolae Dică a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi, înainte de FCSB – Chindia. Antrenorul roş-albaştrilor este nemulţumit de remiza din ultima etapă cu Mioveni.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Dică nu mai acceptă un eşec contra Chindiei. Antrenorul roş-albaştrilor a remarcat o schimbare în jocul dâmboviţenilor, odată cu venirea lui Adrian Mihalcea pe banca echipei.

Totodată, antrenorul de la FCSB a dezvăluit că a avut o şedinţă cu jucătorii săi, după remiza cu Mioveni. Nicolae Dică dezvăluie că obiectivul principal al echipei în acest moment este calificarea în grupele Conference League, însă nici campionatul nu trebuie neglijat.

„Ne așteaptă o partidă de campionat grea. I-am urmărit pe cei de la Chindia și sunt o echipă schimbată față de anul trecut. De la venirea lui Mihalcea fac un pressing mai sus, sunt mai agresivi.

Reclamă

Jucătorii au un moral bun, au 3 meciuri și 3 victorii în cupele europene cu mine. Am tras un semnal de alarmă și mai înainte, am spus că trebuie să fim pregătiți. Nu triumfăm doar cu prezența pe teren, trebuie să dăm sută la sută.

Sunt mai mulți jucători care sunt accidentați, Panțîru, Popescu, Șut, Cristea.b Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul cu Viking, pentru că trebuie să câștigăm și să urcăm în clasament și în campionat. Am avut o ședință ieri și le-am zis că după Europa, campionatul e obiectivul nostru.

E clar că primul obiectiv pe care putem să-l îndeplinim este calificarea în grupele Conference League. În campionat, mai sunt multe etape de disputat, știți cum a fost anul trecut când CFR a avut 8 puncte avans și FCSB s-a apropiat. Mă gândesc să menajez jucători, o să fac asta cu siguranță mâine. Îmi e frică și de accidentări„, a declarat Nicolae Dică, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:42

„Este unic, a scris istorie!” Kylian Mbappe, cuvinte uriaşe despre Cristiano Ronaldo înainte de Portugalia – Franţa

19:12

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB! Ce jucător îndeplineşte regula U21, în Supercupă

19:10

Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului, înaintea Supercupei cu FCSB

18:35

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă! Echipa de start

18:21

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru noul sezon

18:21

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și