Închide meniul

FCSB, fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad! Ce apare în raportul de joc

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2023, 19:58

Reclamă
FCSB, fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad! Ce apare în raportul de joc

FCSB joacă împotriva celor de la UTA Arad, în penultima etapă din Liga 1

FCSB joacă împotriva celor de la UTA Arad, în penultima etapă din Liga 1 / Hepta

FCSB este fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad. Vicecampioana României trece printr-o perioadă bizară la nivelul băncii tehnice, după ce antrenorul principal Leo Strizu și-a dat demisia. Cu Mihai Pintilii suspendat de FRF, clubul lui Gigi Becali a fost nevoit să apeleze la o variantă de urgență. Preparatorul fizic al FCSB-ului, Lucian Filip, este cel care a mers la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA și va sta pe banca tehnică la Arad, însă nu de unul singur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu are la dispoziție niciun antrenor cu licență PRO, la ora actuală. Gigi Becali are la dispoziție 30 de zile să găsească unul, pentru a evita alte sancțiuni din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

FCSB, fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad! Ce apare în raportul de joc

Până când Gigi Becali îi va găsi succesor lui Leo Strizu, FCSB va juca fără antrenor trecut în raportul de joc.

Astăzi, la meciul cu UTA Arad, în raportul de joc, la secțiunea „banca tehnică”, roș-albaștrii au trecut 4 membri din staff, însă niciunul cu licență de antrenor.

Marius Ianuli (delegat), Lucian Filip (preparator fizic), Flavian Arămitu (Medic) și Costică Moroiu (asistent medical) sunt cei 4 oameni incluși de FCSB în raportul de joc, la nivelul băncii tehnice.

Reclamă

Pe locurile adiționale se află alți 5 membri: Marius Popa (antrenor portari), Thomas Neubert (preparator fizic), Sorin Cristof (fizioterapeut), Aurel Neacșu (maseur) și Ion Pistol (magazioner).

Suspendat de FRF timp de 4 etape pentru că a dat indicații de pe bancă, deși nu deține licență PRO, Mihai Pintilii va urmări din tribune și meciul de la Arad.

Duelul dintre UTA și FCSB se dispută astăzi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată echipele de start din UTA Arad – FCSB

Mihai Pintilii, antrenorul „din umbră” al FCSB-ului, l-a preferat pe Florinel Coman în centrul atacului, în locul suspendatului Andrea Compagno.

UTA (4-3-3): Kucher – Batha, Erico, Benga (cpt.), Abeid – Ubbink, Cascini, Roger – R. Pop, Milosevic, Otele

Rezerve: Balauru – P. Aton, Stahl, Cibi, Dobrescu, Postolachi, Hortencio Barbosa, Pașcalău, Keșeru

Antrenor: Laszlo Balint

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Antrenor: –

Reclamă

Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu: „A avut curaj, și-a făcut meseria, trebuia respectat!”

Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu. Fostul mare internațional are cuvinte frumoase despre fostul antrenor din acte al roș-albaștrilor, precizând că merită și el să fie respectat.

Strizu și-a dat demisia după ce în presă au apărut mai multe articole care l-au denigrat. Tehnicianul a considerat că totul a plecat din interiorul clubului, așa că și-a dorit să părăsească formația roș-albastră.

Leo Strizu a fost acuzat că nu cunoștea nici măcar numele fotbaliștilor de la FCSB, strigându-l „Mirel” pe Billel Omrani. Totuși, Gică Popescu sare în apărarea lui Leo Strizu, scoțând în evidență că fostul antrenor merită mai mult respect.

„Respectul nu trebuie condiţionat, indiferent pe cine ai în faţă. Dacă i-a spus Mirel lui Billel Omrani, nu înseamnă că nu trebuie respectat. Câte greşeli de genul ăsta nu se fac? Nu e o chestie pentru care să-ţi pierzi respectul faţă de o persoană.

Ok, şi-a creat singur o anumită imagine prin intervenţiile pe care le-a avut, care nu au fost cele mai inspirate. Dar a avut curaj, a venit în faţă. Şi-a făcut meseria. El era antrenorul pe hârtie. A venit în faţa camerelor şi a dat dovadă de respect.

Putea spune «Nu vin pentru că nu sunt antrenor». A respectat ce era pus să facă, adică să reprezinte echipa. A stat pe bancă, a dat dovadă de respect faţă de echipă şi de competiţie”, a declarat Gică Popescu, pentru Primasport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și