Închide meniul

FCSB, formație ofensivă împotriva Rapidului! Nicio schimbare în echipa de start a lui Elias Charalambous față de meciul cu Farul

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 19:32 / Actualizat: 24 aprilie 2023, 0:21

Reclamă
FCSB, formație ofensivă împotriva Rapidului! Nicio schimbare în echipa de start a lui Elias Charalambous față de meciul cu Farul

FCSB, formație ofensivă împotriva Rapidului

Foto: Profimedia

FCSB, formație ofensivă împotriva Rapidului! Nicio schimbare în echipa de start a lui Elias Charalambous față de meciul cu Farul, câștigat de vicecampioana României, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca cu același prim „11” și în Giulești, împotriva Rapidului, în încercarea de a o devansa pe CFR Cluj în clasament.

FCSB, formație ofensivă împotriva Rapidului! Nicio schimbare în echipa de start a lui Elias Charalambous față de meciul cu Farul

Elias Charalambous a explicat deciziile tactice pe care le-a luat înaintea derby-ului cu Rapid.

Cred că e normal ca primul 11 să fie acelaşi pentru că şi-a făcut treaba în ultimul meci. Nu contează cine e titular, avem nevoie de toţi jucători. Sigur va fi o atmosferă foarte frumoasă, dar trebuie să ne facem jocul nostru. E important ce se întâmplă pe teren, nu ce va fi în tribune. E important să jucăm ce am pregătit în timpul săptămânii„, a spus Elias Charalambous înainte de Rapid – FCSB, la digisport.ro.

Înainte de startul meciului, Rapid este pe locul 5 în play-off, cu 28 de puncte. De cealaltă parte, FCSB ocupă locul 3, cu 37 de puncte. În cazul unei victorii, FCSB ar trece peste CFR Cluj, ardelenii având 38 de puncte.

Reclamă

Rapid – FCSB, echipele de start:

Rapid (4-3-3): H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), Dr. Grigore, Morais – A. Albu, Kait, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Bamgboye

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru (cpt.) – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB: „Este favorită!”

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB, care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 37 de puncte obținute, la o distanță de nouă puncte față de Rapid, care ocupă locul 5.

Helmut Duckadam o vede favorită certă pe FCSB în derby-ul cu Rapid. Ultima partidă directă dintre cele două echipe, cea din returul sezonului regular, s-a terminat cu o victorie pentru roș-albaștri, 3-1.

„Eroul de Sevilla” a vorbit în termeni laudativi despre fundașii Dawa și Tamm, pe care îi consideră cei mai importanți oameni din defensiva FCSB-ului. În compartimentul ofensiv, i-a remarcat pe Olaru, Coman și Octavian Popescu.

„FCSB este favorită, în opinia mea, mai ales după venirea lui Elias Charalambous. E foarte important să fie acolo, pe margine, un antrenor. Lucrează bine cu Pintilii și se vede asta în rezultate.

Cred că FCSB va crește în formă și asta observ după prestațiile jucătorilor. Dacă până de curând Dawa făcea foarte multe greșeli, el a jucat foarte bine cu Farul, nu a mai greșit. Tamm rămâne același jucător serios, care-și vede de treaba lui, dar a crescut și el.

Apoi e Olaru, care a avut o perioadă mai slabă, și foarte mult a crescut Coman. Tot la meciul cu Farul am remarcat și o creștere la Octavian Popescu, mult mai bună față de etapele trecute. Asta înseamnă că jucătorii au mai multă încredere. FCSB este favorită cu Rapid. FCSB a arătat bine, nu foarte bine, în timp ce Rapid a jucat foarte rău la Craiova și la Sepsi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și