Închide meniul

Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: „A negociat deja, dar nu vrea să spună!”. Anunţul momentului!

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 19:32

Reclamă
Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: „A negociat deja, dar nu vrea să spună!. Anunţul momentului!

Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Colaj / Profimedia

Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul pe care fanii echipei sale sperau să nu îl audă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon de Liga 1, Florinel Coman are cifre de vis la echipa lui Elias Charalambous. Acesta le-a adus multe victorii roș-albaștrilor, care sunt acum lideri în campionat, la 10 puncte peste principalele contracandidate.

Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florinel Coman s-a înțeles deja cu o echipă și că va pleca de la formația pregătită de Elias Charalambous în această vară. Totuși, Gigi Becali a ținut să menționeze că nu are acordul lui „Mbappe”, pentru a spune numele echipei la care acesta va pleca.

„Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul. Nu am acordul să vă spun că el va pleca. Nu vă pot spune unde, ce și cum. Da, așa știu (n.r – că Florinel Coman va pleca în vară).

El a negociat deja, dar nu vrea să spună. Le-am spus oamenilor că n-are rost acum, să fim campioni și după discutăm. (n.r. Pleacă în Bundesliga?) Nu vă pot spune pentru că nu am acordul”, a spus Gigi Becali, la prosport.ro.

Reclamă

Cel mai probabil, Florinel Coman va pleca de la FCSB în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Această sumă reprezintă clauza de reziliere a vedetei de la echipa lui Gigi Becali.

De asemenea, jucătorul din lotul lui Elias Charalambous se luptă și pentru titlul de golgherer al Ligii 1. În momentul de față, Coman are 14 reușite în 27 de meciuri, în campionat, și este lider în clasamentul celor mai buni marcatori, la egalitate cu Darius Olaru.

Pe poziția a 3-a se clasează Albion Rrahmani, de la Rapid, cu 13 reușite, care este la egalitate cu Philip Otele, de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, dezvăluiri din vestiarul FCSB înainte de meciurile care pot aduce titlul

„Mbappe” de România a dezvăluit că atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor este una de excepție și că jucătorii vor da totul, pentru a câștiga un titlu după 9 ani de pauză.

Totuși, chiar dacă multă lume o vede deja pe FCSB drept campioană, Florinel Coman a spus că toată lumea de la club ignoră aceste mesaje și continuă să își facă treaba.

De asemenea, acesta a spus că jucătorii nu au o atmosferă serioasă în vestiar, dar a ținut să menționeze că, în timpul meciurilor, totul se schimbă și atmosfera devine una serioasă.

„Se poate spune și asta datorită reușitelor. Mă simt foarte bine. Poate sunt la cel mai bun nivel al meu de când joc fotbal, dar mai am foarte mult de crescut.

Atmosfera e excepțională. Nu cred că merge cu seriozitate la un grup atât de tânăr care își dorește să fie campion. E clar când e vorba de seriozitate, de muncă, nu se dă nimeni în spate. Știm să alternăm seriozitatea cu puțină relaxare.

Ignorăm clar mesajele acestea. Știm ce avem de făcut, știm cât de greu este și plus de alta știm cum am pierdut campionatele trecute”, a spus Florinel Coman, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și