Închide meniul

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Valentin Gheorghe! Anunţul lui Mihai Stoica: „Joacă în stânga, dar poate şi în dreapta”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2022, 9:59

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Valentin Gheorghe! Anunţul lui Mihai Stoica: „Joacă în stânga, dar poate şi în dreapta

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Valentin Gheorghe, jucător care a plecat în această vară la Umranyespor. După ce Dorin Rotariu „i-a dat cu seen” cu Mihai Stoica, FCSB s-a reorientat şi i-a găsit înlocuitor lui Valentin Gheorghe chiar în interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că puştiul Alexandru Musi îl poate înlocui cu succes pe Valentin Gheorghe.

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Valentin Gheorghe

„Cred că avem o altă variantă în curte, pe Musi. El joacă în stânga, dar poate şi în dreapta. (…) Musi arată foarte bine la antrenamente. E senior, chiar dacă e foarte tânăr. Juniorii trag din greu să facă excerciţiile, dar el e între primii fără niciun fel de probleme”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Valentin Gheorghe, prezentat oficial la Umraniyespor. Primele imagini cu jucătorul român la noua echipă

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la Umraniyespor. Jucătorul a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă.

„Bun venit, Valentin! Clubul nostru a semnat cu mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, care vine de la Steaua București (n.r. – FCSB), sub formă de împrumut pe 1 an cu opţiune de cumpărare. Îi urăm bun venit lui Valentin și îi dorim succes”, a fost anunțul făcut de Umraniyespor, pe Instagram.

Reclamă

Valentin Gheorghe a avut 29 de apariții pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

Reclamă 4 / 0/3

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB l-a dorit pe Dorin Rotariu în locul lui Valentin Gheorghe

Dorin Rotariu, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali din această perioadă de mercato, l-a scos din minţi pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a fost lăsat cu ochii în soare de fostul dinamovist, care nu a mai răspuns după ce a fost întrebat dacă poate vorbi la telefon.

Recent, mijlocașul de 26 de ani cotat la 500.000 de euro și-a încheiat împrumutul la Atromitos și revine la Ludogoreţ, club cu care mai are contract până în 2024.

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc în 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și