Închide meniul
EXCLUSIV

„FCSB în Ghencea”, vis încheiat pentru Gigi Becali! Anunțul clar făcut de patronul „roș-albaștrilor”: „E al Armatei, să aducă tancurile pe el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iulie 2022, 21:50

„FCSB în Ghencea, vis încheiat pentru Gigi Becali! Anunțul clar făcut de patronul „roș-albaștrilor: „E al Armatei, să aducă tancurile pe el!

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali nu se mai gândește la stadionul Ghencea. Patronul FCSB a anunțat în repetate rânduri că își dorește ca echipa sa să joace meciurile de acasă pe „bijuteria” de 31.000 de locuri, ocupată în prezent de CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali s-a săturat de discuțiile din jurul arenei din Ghencea, aflată în proprietatea MApN. Latifundiarul din Pipera a făcut un anunț neașteptat după remiza dintre FCSB și U Cluj, scor 1-1, din prima etapă a noului sezon din Superliga.

Gigi Becali nu mai vrea în Ghencea! Anunțul surprinzător făcut de patronul FCSB

Gigi Becali a fost un car de nervi după ce FCSB a obținut un singur punct în fața lui U Cluj, în debutul stagiunii 2022/2023 din Superliga.

După ce a anunțat că va lichida clubul și își va vinde vedetele, finanțatorul „roș-albaștrilor” a vorbit și despre posibilitatea ca FCSB să își dispute meciurile de pe teren propriu în Ghencea.

Becali a spus că nu mai ia în calcul varianta respectivă și a trimis „săgeți” către MApN:

Reclamă

„Ce să facem cu stadionul? Stadionul e al Armatei. Ei trebuie să facă poligon, să aducă tancurile pe stadion.”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Gigi Becali nu renunță la FCSB, dar își vinde toate vedetele

Gigi Becali s-a răzgândit, la nici 12 ore după ce anunțase că se retrage din fotbal. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu renunță la FCSB, dar că e gata să ia o decizie radicală. E gata să își vândă toate vedetele de la echipă.

Dezamăgit după ce a văzut FCSB – U Cluj, scor 1-1, omul de afaceri își dorește să scape de fotbaliștii cu cele mai mari salarii. Principalul vizat este chiar căpitanul Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roș-albaștrilor și-a luat gândul la titlu după o singură etapă. A precizat că se va distra din nou, dar numai pe banii altora.

E chestiune de ani pe care eu am petrecut-o într-o nebunie. Nu mai vreau să intru în nebunie. Dacă eram în Anglia, luam 50 de milioane de euro și făceam afacere. În România, să faci fotbal e cea mai mare nebunie. Bagi banii tăi.

Dacă U Cluj vine din divizia B și bate niște jucători cu salariu de 20.000 -30.000 de euro… Joacă bă fotbal! Eu îmi văd de treaba mea, să văd cum să închid. Să-mi scot banii și să văd cum o fi.

Vreau să vând jucătorii cu salarii mari, apoi mi-e indiferent. Ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii de la sponsor. Nu sunt nici Steaua, nu joc pe stadion și dau bani pe jucători care mănâncă bătaie de la U Cluj„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Finanțatorul lui FCSB are însă probleme în a-și îndeplini planul B. Transferul lui Darius Olaru, pentru 5 milioane de euro, a picat. Becali a spus că nu are oferte nici pentru Octavian Popescu, „perla” pe care cerea 50 de milioane de euro.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali nu mai vrea în Ghencea
  • Anunțul surprinzător făcut de patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și