Închide meniul

FCSB, invitată la un turneu răsunător! Echipa lui Gigi Becali se va duela cu 3 campioane din Europa

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 mai 2022, 19:48

FCSB, invitată la un turneu răsunător! Echipa lui Gigi Becali se va duela cu 3 campioane din Europa

FCSB a fost invitată într-un turneu amical, alături de Ludogorets, Ferencvaros și Steaua Roșie Belgrad

FCSB va încheia pe locul al doilea sezonul din Liga 1 / Hepta

FCSB, invitată la un turneu răsunător! Clubul patronat de Gigi Becali a fost chemat să participe într-o competiție amicală, alături de 3 campioane din Europa de Est: Ludogorets (Bulgaria), Ferencvaros (Ungaria) și Steaua Roșie Belgrad (Serbia).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit o invitație specială din partea celor 3 echipe răsunătoare din Europa de Est, pentru a organiza un „patrulater” pe terenul lui Ludogorets, anunță gsp.ro.

FCSB, invitată la un turneu răsunător! Clubul lui Gigi Becali, alături de 3 campioane din Europa

Turneul amical urma să se desfășoare chiar în această vară, dar planurile celor 4 cluburi au fost date peste cap. Perioada de vacanță dintre sezoane este prea scurtă, ținând cont că preliminariile UEFA Champions League vor începe pe 5/6 iulie. Ludogorets și Ferencvaros vor evolua în turul 1 al UCL, motiv pentru turneul amical a fost amânat.

Potrivit sursei citate, planul respectiv nu va fi abandonat definitiv. Cele 4 echipe și-ar dori să formeze o tradiție, organizând turneul de pregătire an de an. Prima ediție ar urma să se desfășoare la iarnă sau în vara anului viitor.

Dintre cele 4 cluburi participante, FCSB este singura care nu are statutul de campioană națională. Ludogorets și Ferencvaros și-au asigurat titlul și în acest sezon, în timp ce Steaua Roșie se află foarte aproape să devină din nou campioană în Serbia. Toate cele 3 echipe au dominat fotbalul din țara lor în ultimii ani, câștigând titlu după titlu.

Reclamă

Conducerea FCSB-ului consideră că disputarea unor meciuri tari împotriva campioanelor din Bulgaria, Ungaria și Serbia va cântări enorm în procesul de pregătire de dinaintea sezonului din Liga 1. Clubul lui Gigi Becali a pierdut din nou titlul în fața lui CFR Cluj și a ajuns la 7 sezoane de secetă.

FCSB rămâne la baza din Berceni pe timpul verii

FCSB va debuta în preliminariile Conference League pe 21 iulie. Cu o săptămână înainte, „roș-albaștrii” vor începe o nouă aventură în Liga 1. În sezonul precedent, „roș-albaștrii” au fost eliminați încă din primul tur din Conference League, de Șahtior Karagandy.

Pe perioada verii, FCSB va rămâne în România și se va pregăti la baza din Berceni. Decizia surprinzătoare a fost explicată de managerul general al clubului, Mihai Stoica:

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost în Austria și temperaturile erau exact ca în România. Am fost în Olanda și, da, poate că vremea era mai OK, dar nu aveam la dispoziție adversari de calibru și nu vreau să jucăm cu echipe de Liga a 3-a.

În plus, dacă am avea terenuri mai bune decât în baza noastră din Berceni, atunci poate că am lua în calcul, dar nu cred că am putea găsi așa ceva.”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Cum va arăta lotul FCSB, în sezonul următor

Mihai Stoica a dezvăluit cum va fi structurat lotul vicecampioanei, în sezonul următor. Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Cristian Dumitru şi Alexandru Pantea sunt cei cinci jucători pe care MM îi aşteaptă înapoi la FCSB. Aceștia au fost împrumutați, în acest sezon, la diverse echipe.

„E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc. Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol. Ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi”, a spus MM la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și