Închide meniul

FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea! Anunțul lui Mihai Stoica: „Să vedem dacă își vor permite!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 8:18

FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea! Anunțul lui Mihai Stoica: Să vedem dacă își vor permite!”

Mihai Stoica a anunţat tactica FCSB-ului, înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia

Mihai Stoica anunță că FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea! Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că echipa va face cerere pentru a juca pe arena celor de la CSA Steaua și următoarele meciuri de pe teren propriu, pentru a vedea dacă cineva își va permite să piardă sume considerabile de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va disputa pe arena Arcul de Triumf derby-ul cu Dinamo, din runda următoare, după ce nu a primit acceptul de a juca în Ghencea. Meciul va avea loc sâmbătă, de la 21:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

FCSB nu renunță la stadionul din Ghencea

Mihai Stoica susține că a avut speranța că FCSB poate reveni în Ghencea, după opt ani, însă oficialii de la CSA Steaua au cerut o poliță imposibil de emis.

MM a dezvăluit că, în ciuda acestui fapt, FCSB nu a renunțat la visul de a juca pe Ghencea, astfel că după derby-ul cu Dinamo, echipa va încerca din nou să închirieze arena de casă a celor de la CSA Steaua.

Am fost sigur la început, când a trimis Ministrul ordinul. Apoi, după prima zi de negocieri, când cei ce acolo și-au bătut joc de oamenii noștri, i-am zis lui Vali că nu se joacă. El și Gigi credeau…

Reclamă

Ei au cerut imposibilul! O poliță de asigurare pe care nimeni nu o poate emite. În schimb, spunându-ne că în urma discuțiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la aceste sume. Le-am cerut să zică numele asiguratorilor. Au zis că nu pot oferi asemenea date.

Trece acest meci, considerat cu grad mare de risc. Urmează cel cu CFR, apoi cel cu Poli Iași. Noi vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva își permite să piardă o sumă importantă la bugetul statului și dacă nu cumva e penal.

Gigi are un dosar cu toată coresponența, cu toate detaliile. Va susține o conferință de presă și va prezenta totul. Veți vedea mâine cât de mult se poate minți la nivel de comandant de club. Bănuiesc că va fi penal până la urmă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre negocierile cu CSA Steaua

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire uluitoare despre negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea.

„(n.r. – ironic) Şi să plătim prejudiciul pe care l-a inventat cineva care s-a dus după puţin unde nu bate soarele. Dacă te iei după ce spune Talpan…

Talpan a intrat urlând peste comisia de negociere, spun martori oculari, ai noştri, şi a urlat la superiorul său. Asta e armata în ziua de azi.

(n.r. – îl imită pe Florin Talpan, în momentul discuţiilor dintre CSA Steaua şi FCSB) ‘Nu staţi la masă cu oamenii ăştia, care ne fură identitatea’.

După se supără şi-mi face mie istoria cu lucrările pe care le-am scris, dar astea se ştiu, s-au publicat. Când îi spun despre comisie medicală, chiar cred că s-ar impune, aşa cred”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și