Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre negocierile cu CSA Steaua: „Talpan a urlat la superiorul său. Asta e armata”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 iulie 2023, 23:56

Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre negocierile cu CSA Steaua: „Talpan a urlat la superiorul său. Asta e armata

Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre negocierile cu CSA Steaua

Mihai Stoica, după un meci de pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire uluitoare despre negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo se va juca, în cele din urmă, pe Arcul de Triumf. Mihai Stoica îi invita pe fani, la prezentarea tricourilor FCSB pentru sezonul următor, să vină pe Ghencea la meciul cu Dinamo.

Mihai Stoica, dezvăluire uluitoare despre negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea

(n.r. – ironic) Şi să plătim prejudiciul pe care l-a inventat cineva care s-a dus după puţin unde nu bate soarele. Dacă te iei după ce spune Talpan…

Talpan a intrat urlând peste comisia de negociere, spun martori oculari, ai noştri, şi a urlat la superiorul său. Asta e armata în ziua de azi.

(n.r. – îl imită pe Florin Talpan, în momentul discuţiilor dintre CSA Steaua şi FCSB) ‘Nu staţi la masă cu oamenii ăştia, care ne fură identitatea’.

Reclamă

După se supără şi-mi face mie istoria cu lucrările pe care le-am scris, dar astea se ştiu, s-au publicat. Când îi spun despre comisie medicală, chiar cred că s-ar impune, aşa cred”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Florin Talpan, un nou mesaj acid după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea: „Să piardă derby-ul cu Dinamo cu 3-0!”

Florin Talpan a transmis un nou mesaj acid, după ce FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea. Juristul celor de la CSA Steaua susţine că trupa lui Gigi Becali ar trebui să piardă la masa verde derby-ul cu Dinamo, după ce nu a anunţat LPF, cu cinci zile înainte de meci, arena pe care se va disputa partida.

Florin Talpan a avut o replică acidă şi pentru Gigi Becali, mărturisind că patronul de la FCSB nu îşi are locul pe arena din Ghencea. Juristul „militarilor” vrea ca latifundiarul din Pipera să declare public că echipa sa nu reprezintă Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Talpan a venit cu un răspuns pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a declarat că oficialii de la CSA Steaua sunt de rea credinţă, după ce nu au permis ca FCSB să joace în Ghencea.

Talpan susţine că oficialii vicecampioanei nu au venit la negocieri cu documentele necesare, şi astfel a picat din start posibilitatea ca roş-albaştrii să închirieze arena din Ghencea.

„Gigi Becali spune în continuare că el este Steaua”

Nu înţeleg de ce face asemenea afirmaţii. CSA Steaua a demonstrat că este de bună credinţă. Ei au demonstrat că sunt de rea credinţă. Nu a venit cu ce am solicitat noi. Gigi Becali încearcă să ne fure identitatea.

N-a venit cu asigurarea cerută de către club. Asta a fost condiţia esenţială. El n-a venit cu ea, atunci, la revedere! Am cerut poliţă de asigurare. Trebuia să vină cu asta. Nu ştiu de ce Gigi Becali se băga atâta în seamă. El nu a anunţat cu cinci zile pe ce stadion se va juca meciul. Trebuia să piardă meciul cu 3-0. FCSB – Dinamo 0-3. LPF-ul permite cam multe.

Atâta timp cât Gigi Becali nu dă comunicatele că FCSB nu este Steaua, nu avem ce discuta. Ei nu deţin palmaresul. Încearcă să inducă în eroare. Au fost puse toate condiţiile la negocieri, să dea comunicat de presă, să spună foarte clar că ei nu sunt Steaua.

El în continuare spune că el este Steaua. Să nu mai spună că Ghencea este casa lui. Am vrut să demonstrez lui Gigi Becali că atâta timp cât vrea să ne fure identitatea, nu are ce căuta în Ghencea. Am avut toată disponibilitatea”, a declarat Florin Talpan, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
Vezi toate știrile
Citește și