Închide meniul

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova. „Tripleta magică” a lui Becali atacă a doua victorie din 2024

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 19:06

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova. „Tripleta magică a lui Becali atacă a doua victorie din 2024

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

FCSB este în ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova. Elias Charambous i-a făcut pe plac lui Gigi Becali şi i-a trimis în atac pe cei 3 jucători anunţaţi de patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB mizează totul pe cartea atacului în derby-ul cu Universitatea Craiova. Alexandru Băluţă, Luis Phelipe şi Florinel Coman sunt oamenii de la care Gigi Becali aşteaptă goluri. Este pentru prima dată că FCSB atacă cu tripleta visată de Gigi Becali. Coman nu a jucat cu UTA, fiind suspendat.

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova

O victorie cu Universitatea Craiova ar păstra distanţa de 11 puncte faţă de Rapid, dar ar şi mări diferenţa faţă de olteni la 16 puncte. La mijloc, Charalambous mizează pe aceeaşi jucători ca şi în partida cu UTA: Şut, Olaru şi Lixandru.

Echipa de start a FCSB în partida cu Universitatea Craiova

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman

Reclamă

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a anunţat, recent, că va spune mereu echipa înainte de meciuri, după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Reclamă 4 / 0/3

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21. (n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria cu UTA: „Eu vreau Liga Campionilor!” Jucătorul lăudat: „E prieten cu mingea!”

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria celor de la FCSB cu UTA, scor 4-0. Patronul de la FCSB se gândeşte deja la Liga Campionilor. FCSB are un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului.

Patronul de la FCSB a fost încântat şi de jocul lui Baba Alhassan, deşi mijlocaşul ghanez nu a fost titular. Baba Alhassan i-a pasat decisiv lui David Miculescu, la golul de 4-0.

Eu vreau Liga Campionilor. Eu lucrez la un lucru, să vedem cine este. Când l-am băgat pe Alhassan, am văzut că nu se precipită, are tehnică.

Principala problemă va fi cine joacă. Alhassan, Şut sau Lixandru. Nu poţi, că şi ăia sunt extraordinari. Mai avem în dreapta acolo, că vine ăla, care e rachetă, trebuie să joace. Nana, trebuie să joace că e rachetă.

Mai luaţi în calcul şi că nu a fost Coman, că dacă era şi Coman vă daţi seama ce era. Vreau să spun adevărul, nu vreau să fac nu ştiu ce senzaţie. E Coman în echipă, e 20% în plus.

Reclamă

Baba mi-a plăcut, foarte calm cu mingea. Viziune, tehnică, nu a pierdut o minge, e prieten cu mingea şi stăpânitor la minge. O să fie o problemă, că şi Lixandru a jucat extraordinar”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și