Închide meniul

FCSB pleacă de pe Arena Naţională! Gigi Becali a anunţat unde va juca echipa în debutul sezonului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 11:37

FCSB pleacă de pe Arena Naţională! Gigi Becali a anunţat unde va juca echipa în debutul sezonului

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League

Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat / AntenaSport

FCSB pleacă de pe Arena Naţională! Gigi Becali a anunţat pe ce arenă urmează să joace trupa roş-albastră în debutul sezonului viitor, atunci când când pe cel mai mare stadion al ţării sunt programate concerte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lansat un atac la adresa primarului general al Capitalei, pentru faptul că pe Arena Naţională vor fi organizat concerte, pe parcursul verii.

FCSB pleacă de pe Arena Naţională

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB va juca la Târgovişte, pe stadionul celor de la Chindia, echipă proaspăt retrogradată în Liga a 2-a. Arena dâmboviţenilor este recent inaugurată, după ce lucrările de modernizare s-au finalizat în această lună.

De asemenea, Gigi Becali a mai dat de înţeles că şi-ar fi dorit ca FCSB să evolueze în Ghencea, însă Florin Talpan se opune acestui lucru.

„Noi o să jucăm la Târgoviște, pentru că avem un tralalachi care conduce primăria. Nu putem pe Arena Națională, pentru că sunt concerte, am primit notificare. Așa se întâmplă dacă e primar un tralalachi (n.r. – Nicușor Dan), el face concerte.

Reclamă

Pe Ghencea nu putem să jucăm, că nu vrea Talpan. Nu avem unde să jucăm, o echipă care are a 20-a participare la rând în cupele europene. Plus jucători de milioane de euro. Astea sunt statisticile!”, a declarat Gigi Becali.

Arena din Târgovişte are o capacitate de 9000 de locuri, iar costurile pentru lucrările de modernizyare s-au ridicat la suma de 15 milioane de euro. Stadionul a fost inaugurat la ultima partidă a celor de la Chindia, din acest sezon de Liga 1, partidă în urma căreia dâmboviţenii au retrogradat.

FCSB ar urma să dispute primele meciuri din următorul sezon pe arena din Târgovişte, şi ar putea juca acolo şi în cupele europene, în primul tur preliminar din Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali îşi face Dream Team la FCSB

Gigi Becali îşi face echipă de Conference League la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor anunţă venirea a cel puţin cinci jucători, toţi din străinătate. Becali nu îşi mai permite să cumpere de la naşul Hagi.

„Hagi face fotbaliști. Noi nu avem, noi trebuie să îi facem… Vin la noi, în loc să crească, mai scad puțin. Hagi poate să îi ia de jos că îi mai ridică, deci ce să facem…

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât ce văd eu ca să întărim echipa.

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spus Becali.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și