Închide meniul

Gigi Becali îşi face Dream Team la FCSB: „De afară sunt, nu ai ce să iei din România”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2023, 11:10

Gigi Becali îşi face Dream Team la FCSB: „De afară sunt, nu ai ce să iei din România

Gigi Becali a dezvăluit suma plătită pentru David Miculescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali îşi face echipă de Conference League la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor anunţă venirea a cel puţin cinci jucători, toţi din străinătate. Becali nu îşi mai permite să cumpere de la naşul Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hagi face fotbaliști. Noi nu avem, noi trebuie să îi facem… Vin la noi, în loc să crească, mai scad puțin. Hagi poate să îi ia de jos că îi mai ridică, deci ce să facem…

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât ce văd eu ca să întărim echipa.

Gigi Becali îşi face Dream Team la FCSB

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spus Becali.

Reclamă

Încă un jucător va pleca de la FCSB

Pe de altă parte, la capitolul plecări a fost mai multă zarvă la FCSB. Denis Haruţ e următorul care se de despărţi de echipa lui Gigi, după Joonas Tamm, Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea. Pe lista neagră mai sunt Deian Sorescu şi Alexandru Creţu.

Mihai Stoica a mărturisit că Denis Haruţ va fi împrumut de FCSB la o altă echipă, în această vară. Gigi Becali a luat această decizie, fiind nemulţumit de fundaşul transferat de la Botoşani în 2021.

„Haruţ probabil că va fi împrumutat, aşa îmi spusese Gigi. Suntem în discuţii şi să vedem ce jucători vor veni. Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce cred alţii. El decide, el plăteşte şi la momentul ăsta urmărim jucători interesanţi.

Reclamă 4 / 0/3

Şi pe Cristea îl regret, şi pe Oaidă. Ei stăteau perete în perete cu mine în cantonament. Ştiu cum le sună ceasul, telefonul”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În acest sezon, Denis Haruţ a bifat 16 partide pentru FCSB, în toate competiţiile.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și