Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar pentru Vlad Chiricheş: „M-a dezamăgit! Trebuie să meargă stăpânul la stână!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 august 2023, 22:18 / Actualizat: 19 august 2023, 23:54

Gigi Becali, mesaj clar pentru Vlad Chiricheş: „M-a dezamăgit! Trebuie să meargă stăpânul la stână!

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali în "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Ce i-a transmis fostul internaţional

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Vlad Chiricheş. Fundaşul a fost eliminat în returul din Danemarca, cu Nordsjaelland, iar FCSB a fost eliminată din cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost eliminat după ce a primit două carzonaşe galbene. Primul a fost primit pentru proteste, lucru ce l-a nemulţumit pe Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Vlad Chiricheş

Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș pe care l-a luat, la al doilea se poate întâmpla. Dar la primul, nu ai voie. Trebuie să meargă stăpânul la stână, să bată cu pumnul în masă și să spună ‘Cine mai comentează deciziile arbitrului 25.000 de euro amendă, 5.000 amendă’. Iei galben pentru proteste, 10.000 de euro amendă Dar a îmbătrânit și stăpânul, ce să faci?”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0. Fundaşul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de roş-albaştrii, în returul cu danezii. Acesta a comentat şi cele două cartonaşe galbene pe care l-a încasat pe parcursul meciului din Danemarca.

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland din turul al treilea preliminar din Conference League. Danezii s-au impus cu 2-0 în returul din Danemarca, meci care s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Chiricheş a mai mărturisit că FCSB a prestat un joc foarte bun în prima repriză, având mai multe ocazii de a marca. Fundaşul central susţine că penalty-ul dictat în minutul 42 în favoarea celor de la Nordsjaelland le-a afectat moralul jucătorilor roş-albaştrii.

De asemenea, Chiricheş le-a transmis un mesaj şi fanilor celor de la FCSB. Acesta le-a mulţumit suporterilor care au făcut deplasarea în Danemarca, şi îi pare rău că nu au fost răsplătiţi cu o victorie. Totodată, stopperul a mai declarat că obiectivul principal al echipei, după eliminarea din Conference League, este câştigarea titlului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și