Închide meniul

FCSB pregăteşte un transfer surpriză! Gigi Becali, acord verbal cu Alexandru Băluţă

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 21:52

Reclamă
FCSB pregăteşte un transfer surpriză! Gigi Becali, acord verbal cu Alexandru Băluţă

FCSB pregăteşte un transfer surpriză

Alexandru Băluţă, în tricoul Universităţii Craiova / Hepta

FCSB pregăteşte un transfer surpriză! Gigi Becali ar fi ajuns la un acord verbal cu Alexandru Băluţă, fostul jucător al Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă, care este liber de contract după despărţirea de Akademia Puskas, a fost dorit şi de Mihai Rotaru, patronul fostei sale echipe.

FCSB pregăteşte un transfer surpriză! Gigi Becali, acord verbal cu Alexandru Băluţă

Potrivit gsp.ro, Alexandru Băluţă are un acord verbal cu conducerea FCSB-ului şi urmează să semneze cu formaţia roş-albastră în această seară sau mâine dimineaţă. Spre deosebire de oferta celor de la Universitatea Craiova, FCSB ar fi venit în plus şi cu o primă de instalare.

Potrivit transfermarkt.com, Alexandru Băluţă este cotat la 700.000 de euro în acest moment. Ajuns la 29 de ani, Băluţă a mai evoluat în cariera sa la Viitorul, Chindia, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec şi Akademia Puskas. Cu 6 selecţii la echipa naţională şi un gol marcat, Băluţă a evoluat în 141 de meciuri la formaţia de pe Ion Oblemenco în care a marcat 28 de goluri şi a oferit 16 pase de gol. La Akademia Puskas, ultima echipă la care a evoluat, Băluţă a jucat 85 de meciuri în care a marcat de 15 ori şi a oferit 16 pase de gol. În sezonul recent încheiat, el a bifat 27 de meciuri, cu 2 goluri şi 6 pase decisive.

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB. Aceasta este suma pe care trebuie să o plătească finanțatorul roș-albaștrilor pentru Mamadou Thiam.

Reclamă

Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a declarat că atacantul senegalez poate fi cumpărat de FCSB, dacă se achită clauza.

„A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, a declarat Radu Constantea, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și