Închide meniul

FCSB, program infernal în următoarea perioadă! Roş-albaştrii joacă 3 meciuri în 7 zile!

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 8:29

Reclamă
FCSB, program infernal în următoarea perioadă! Roş-albaştrii joacă 3 meciuri în 7 zile!

FCSB, program infernal în următoarea perioadă!

Jucătorii lui FCSB, în timpul meciului cu Universitatea Craiova / Profimedia Images

FCSB, program infernal în următoarea perioadă! Roş-albaştrii vor avea 3 deplasări în următoarele zile. Pe 21 septembrie, echipa antrenată de Elias Charalambous are programată restanţa cu FC Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, FCSB merge la Sibiu pentru restanţa cu FC Hermannstadt. La doar 3 zile distanţă, roş-albaştrii vor avea meci tot în campionat cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe. Programul infernal din următoarea perioadă se încheie cu meciul pe care FCSB îl va avea de disputat la Oradea, în Cupa României, cu FC Bihor.

FCSB, program infernal în următoarea perioadă!

Meciurile FCSB din următoarele zile:

Liga 1: Hermannstadt – FCSB (21 septembrie)

Liga 1: Sepsi – FCSB (24 septembrie)

Cupa României: FC Bihor – FCSB (27 septembrie)

Reclamă

Gigi Becali apelează la rotaţia jucătorilor cu acest program infernal

Gigi Becali a dezvăluit că va face rotaţia jucătorilor săi, având în vedere că peste trei zile, FCSB se va duela cu Hermannstadt. Patronul roş-albaştrilor a declarat că va miza într-o repiriză pe un anumit jucător, iar în alta pe un altul, pentru a aduce prospeţime în echipă.

În privinţa lui Octavian Popescu, Becali a declarat că acesta a fost titularizat deoarece nu îşi permite să-l lasă să cadă pe mijlocaşul de 20 de ani.

Să ştiţi un lucru. Noi o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă sunt unii mai deştepţi ca noi, problema lor. Poate ştiu să facă mai bine ca noi. Noi jucăm o repriză unul, o repriză altul. Ca să joace şi unul şi altul. Mai jucăm o repriză cu Compagno, o repriză cu David Miculescu. Că am dat bani pe el (n.r.: pe David Miculescu), trebuie să joace şi ăla.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi joacă? De ce joacă? Vă spun eu, pentru că nu putem să-l lăsăm să cadă. Jucăm din 3 în 3 zile și vreau să avem prospețime.

O să vezi cum o să joace Djokovic titular, o să iasă probabil la pauză. Jucăm din 3 în 3 zile, e o strategie. Poate sunt alţii mai deştepţi, dar eu zic că dacă am 5 schimbări, de ce să nu mă folosesc de prospeţime? Sunt idiot? Bine, nu-i schimb pe toţi odată”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB

Gigi Becali a oferit un verdict, după penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Sebastian Colţescu a luat decizia corectă atunci când a dictat lovitură de la 11 metri, fiind convins că Adrian Şut a fost faultat de Tudor Băluţă.

Mai avem şi un meci în minus. Vreau să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte distanţă de locul doi, să nu avem emoţii. Vreau să jucăm relaxaţi. De penalty, toată lumea vorbeşte…fiecare îşi dă cu părerea, şi specialist, şi nespecialist.

Dacă sunt în careu, şi cineva întinde piciorul, şi dă peste piciorul meu, şi cad, că Şut nu a căzut teatral…dacă se întâmplă asta, e 11 metri clar. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni.

Îmi dă în picior, cad, e 11 metri clar. Sunt obişnuit, că toată lumea e împotriva mea. E 11 metri clar, că nu poate să mai alerge…vrei să-i rupă piciorul. I-a dat în picior, puţin cât i-a dat, dar a căzut.

Lumea nu e împotriva mea, nu-i concentrat ceva împotriva mea. Sunt oameni care mă iubesc, şi unii mă urăsc şi mă invidiază şi văd totul în întuneric. E clar ca lumina zilei”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și