Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar despre titularizarea lui Octavian Popescu: „Ştiţi de ce joacă?”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 12:49

Reclamă
Gigi Becali, mesaj clar despre titularizarea lui Octavian Popescu: „Ştiţi de ce joacă?

Gigi Becali, mesaj clar despre titularizarea lui Octavian Popescu

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Gigi Becali a transmis un mesaj clar despre titularizarea lui Octavian Popescu, din ultimele meciuri ale FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor a declarat că a mizat pe serviciile „perlei” sale de 20 de ani, deoarece vrea să aducă prospeţime în echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost titular în ultimele două meciuri la FCSB. În derby-ul cu Farul, mijlocaşul de 20 de ani a fost înlocuit de Mihai Lixandru în minutul 68.

Gigi Becali, mesaj clar despre titularizarea lui Octavian Popescu

Gigi Becali a dezvăluit că va face rotaţia jucătorilor săi, având în vedere că peste trei zile, FCSB se va duela cu Hermannstadt. Patronul roş-albaştrilor a declarat că va miza într-o repiriză pe un anumit jucător, iar în alta pe un altul, pentru a aduce prospeţime în echipă.

În privinţa lui Octavian Popescu, Becali a declarat că acesta a fost titularizat deoarece nu îşi permite să-l lasă să cadă pe mijlocaşul de 20 de ani.

„Să ştiţi un lucru. Noi o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă sunt unii mai deştepţi ca noi, problema lor. Poate ştiu să facă mai bine ca noi. Noi jucăm o repriză unul, o repriză altul. Ca să joace şi unul şi altul. Mai jucăm o repriză cu Compagno, o repriză cu David Miculescu. Că am dat bani pe el (n.r.: pe David Miculescu), trebuie să joace şi ăla.

Reclamă

Tavi joacă? De ce joacă? Vă spun eu, pentru că nu putem să-l lăsăm să cadă. Jucăm din 3 in 3 zile și vreau să avem prospețime.

O să vezi cum o să joace Djokovic titular, o să iasă probabil la pauză. Jucăm din 3 în 3 zile, e o strategie. Poate sunt alţii mai deştepţi, dar eu zic că dacă am 5 schimbări, de ce să nu mă folosesc de prospeţime? Sunt idiot? Bine, nu-i schimb pe toţi odată”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB

Gigi Becali a oferit un verdict, după penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Sebastian Colţescu a luat decizia corectă atunci când a dictat lovitură de la 11 metri, fiind convins că Adrian Şut a fost faultat de Tudor Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai avem şi un meci în minus. Vreau să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte distanţă de locul doi, să nu avem emoţii. Vreau să jucăm relaxaţi. De penalty, toată lumea vorbeşte…fiecare îşi dă cu părerea, şi specialist, şi nespecialist.

Dacă sunt în careu, şi cineva întinde piciorul, şi dă peste piciorul meu, şi cad, că Şut nu a căzut teatral…dacă se întâmplă asta, e 11 metri clar. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni.

Îmi dă în picior, cad, e 11 metri clar. Sunt obişnuit, că toată lumea e împotriva mea. E 11 metri clar, că nu poate să mai alerge…vrei să-i rupă piciorul. I-a dat în picior, puţin cât i-a dat, dar a căzut.

Lumea nu e împotriva mea, nu-i concentrat ceva împotriva mea. Sunt oameni care mă iubesc, şi unii mă urăsc şi mă invidiază şi văd totul în întuneric. E clar ca lumina zilei”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și