Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB refuză să joace în Giulești meciul cu FC Voluntari! Ce spune regulamentul FRF

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 mai 2022, 18:49 / Actualizat: 5 mai 2022, 19:53

FCSB refuză să joace în Giulești meciul cu FC Voluntari! Ce spune regulamentul FRF

Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti

Stadionul din Giuleşti/ Hepta

FCSB refuză să joace în Giulești meciul cu FC Voluntari. Ilfovenii au anunțat că partida din penultima etapă a play-off-ului se va disputa pe stadionul Rapidului. Clubul lui Gigi Becali nu este însă de acord cu această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu vrea să joace meciul cu FC Voluntari pe stadionul Giulești, potrivit gsp.ro. Clubul ilfovean a făcut anunțul respectiv în cursul zilei de joi, dar „roș-albaștrii” le-au transmis celor de la LPF că nu vor să dispute partida pe arena Rapidului.

UPDATE / Ce spune regulamentul FRF despre solicitarea unei echipe de a schimba stadionul înaintea unui meci.

„Schimbarea programării se poate face şi la solicitarea cluburilor organizatoare, pentru motive întemeiate, astfel:

Ziua de disputare a meciului sau localitatea, cu excepția cazurilor exceptionale, numai cu acordul celeilalte echipe, cu cel puţin 7 zile înainte, cu excepţia jocurilor din Liga a 3-a (programate în ziua de vineri) care, la cererea clubului gazdă (transmisă FRF cu minimum 10 zile înainte), pot fi programate în zilele de sâmbătă, la ora etapei, fără acordul echipei vizitatoare.

Reclamă

Solicitările privind schimbarea programării jocurilor oficiale (ora, data,sau localitatea), făcute cu mai puţin de 7 zile (respectiv,10 zile – pentru Liga a 3-a) înaintea programării iniţiale, nu vor fi luate în considerare. În calculul termenului intră şi ziua în care se depune cererea şi ziua în care jocul este programat (zile incluse).”, se arată în regulamentul FRF, Art.12.

FCSB refuză să joace în Giulești meciul cu FC Voluntari!

Conform regulamentului, schimbarea terenului de joc se poate realiza numai cu acordul ambelor echipe. Iar cum FCSB și-a exprimat refuzul categoric, FC Voluntari va fi nevoită acum să caute un alt stadion pentru a disputa meciul de pe 14 mai.

„FC Voluntari anunță că ,din cauza modernizării suprafeței de joc a arenei „Anghel Iordănescu”, partida cu FCSB,din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal ,se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală.”, a anunțat, joi, FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Unde se poate juca meciul FC Voluntari – FCSB

Ploiești, Giurgiu și Arena Națională sunt celelalte alternative luate în calcul de conducătorii lui FC Voluntari. Pentru a juca pe Arenă partida cu FCSB, ilfovenii trebuie să plătească chiria în avans, în valoare de 35.000 de euro.

Oficialii de la Voluntari au refuzat inițial această obligație, spunând că vor plăti după meci, mai scrie sursa citată. Primăria București n-a fost de acord cu acestă propunere, care nu intră în Protocolul de închiriere a celui mai mare stadion din România.

Ilfovenii încep lucrările de reamenajare ale stadionului. Decizia a fost luată după marile probleme de la meciul de Cupa României cu FC Argeş.

„La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare.

În consecință, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunțată la o dată ulterioară”,au anunţat ilfovenii.

FCSB – CFR Cluj se va juca, cel mai probabil, la Buzău

Un mare semn de întrebare rămâne și în dreptul stadionului pe care se va disputa derby-ul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului.

La ora actuală, stadionul din Buzău pare cea mai probabilă destinație. Anunţul a fost făcut de liderul galeriei roş-albaştrilor, Gheorghe Mustaţă. Acesta susţine că nu i-a trecut prin cap să îi sune pe şefii suporterilor giuleşteni, pentru ca „finala” pentru titlu să se joace pe noua arenă a Rapidului.

Reclamă

„Am văzut și eu declarațiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu și Bocciu. Băieții ăștia au gândit normal, așa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoși la cap. Așa trebuie să gândească și cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor.

În schimb, ați văzut că Bocciu și Gigi Corsicanu realizează că stadionul nu este al Rapidului, este făcut din banii statului. Însă, cu toate acestea Gigi Corsicanu v-a zis bine când a spus că noi nu putem să mergem acolo la ei în Giulești. E ca și cum am juca noi în Ghencea și ar veni ei acolo.

Gigi Corsicanu știe foate bine care este rivalitatea dintre galeriile noastre, iar noi nu avem cum să mergem la ei acolo. Gigi Corsicanu a zis corect și când v-a spus că știe că eu nu îl voi suna, iar eu așa voi face.

Nu îi voi suna pe băieții de la Rapid niciodată pe acest subiect, deoarece nu este cazul. Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut și acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și