Închide meniul

FCSB renunţă la Valentin Gheorghe! Jucătorul a fost anunţat că trebuie să îşi găsească echipă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2023, 18:49

Reclamă
FCSB renunţă la Valentin Gheorghe! Jucătorul a fost anunţat că trebuie să îşi găsească echipă

FCSB renunţă la Valentin Gheorghe!

Valentin Gheorghe, pe bancă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

FCSB renunţă la Valentin Gheorghe. În vârstă de 26 de ani, Vali Gheorghe revenise la echipa patronată de Gigi Becali după ce a fost împrumutat la echipa turcă Umraniyespor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit spotmedia.ro, FCSB nu va cere niciun ban pentru Valentin Gheorghe, astfel că mijlocaşul poate semna cu următoarea echipă din postura de jucător liber de contract.

FCSB renunţă la Valentin Gheorghe!

Valentin Gheorghe nu a bifat decât 20 de minute în tricoul lui FCSB în acest început de sezon.

El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 550.000 de euro.

Gigi Becali l-a transferat pe Valentin Gheorghe în 2021, de la Astra, pentru 250.000 de euro.

Reclamă

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali: „Am văzut niște aiureli la TV”. Ce a spus după golul marcat la Galaţi

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali. Atacantul de 20 de ani a avut o primă reacţie după golul spectaculos marcat la Galaţi, în Oţelul – FCSB, scor 0-2.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, cu o execuţie superbă de la distanţă. Intrat după pauză, Florinel Coman a avut şansa de a dubla avantajul roş-albaştrilor, dar a ratat un penalty. Încurajaţi frenetic din tribună, jucătorii lui Dorinel Munteanu a trimis de două ori mingea în transversală. În prelungiri, Andrea Compagno a marcat şi a stabilit rezultatul final, 2-0.

Aveam nevoie foarte mare de acest gol, mai ales că au început să apară nişte critici. M-am descurcat bine şi în repriza a doua unde am fost folosit, eram mai în centru. Am făcut un meci bun.

Reclamă 4 / 0/3

A fost şi cartonaşul roşu, am avut şi o accidentare la gleznă la echipa naţională, dar mă antrenez 100% şi încerc să revin la forma la care am fost.

Suntem pe drumul cel bun, suntem fericiţi, avem moralul ridicat. Aşteptăm meciul cu bulgarii şi vrem să mergem mai departe.

Eu încerc să iau criticile care mă ajută. Am văzut niște aiureli la televizor. Se știe ce se vorbește… Dacă nu mă ajută, eu le dau la o parte. Este presiune mereu, mereu suntem focusaţi să luăm cele trei puncte. În fiecare an am pierdut puncte cu echipele care nu se băteau la campionat.

Va fi foarte greu. Nu avem suporterii aproape, dar am încredere în coechipieri şi în staff că vom merge mai departe”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro.

Vlad Chiricheş a fost aproape de autogol în Oţelul – FCSB

Vlad Chiricheş a fost aproape de autogol în Oţelul – FCSB. Fundaşul de 33 de ani a fost foarte aproape să trimită balonul în propria poartă în meciul de la Galaţi, în minutul 28.

Introdus încă din primul minut, Vlad Chiricheş a fost foarte aproape de a fi protagonistul unui moment nefericit. Neagu a centrat de pe partea dreaptă, Cisotti a deviat pe spate, moment în care fundaşul revenit la FCSB după 10 ani a trimis cu capul direct spre poarta lui Târnovanu.

În minutul 28, portarul roş-albaştrilor a fost atent şi a respins de lângă transversală mingea trimisă de Vlad Chiricheş.

Reclamă

Căpitanul naţionalei României a fost schimbat după pauză. În minutul 63, Chiricheş a fost înlocuit cu Haruţ.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și