Închide meniul

FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion. Gigi Becali îl considera noul „Pintilii”, dar i-a reziliat contractul

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2022, 15:57

Reclamă
FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion. Gigi Becali îl considera noul „Pintilii, dar i-a reziliat contractul

FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion.

Gigi Becali. într-o conferinţă de presă / Hepta

FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion, jucător care fusese împrumutat stagiunea precedentă la Aris Limassol. Fostul internaţional U21 era numit de Gigi Becali „noul Pintilii”, dar nu s-a impus la gruparea vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 23 de ani, cu 25 de partide şi o pasă decisivă la Aris, şi-a reziliat contractul cu FCSB, susţine digisport.ro, chiar dacă Gigi Becali îl aprecia cu doi ani în urmă, spunând că este mai valoros decât Ovidiu Popescu.

„Simion, la ora asta, este peste Ovidiu Popescu. Mi-a spus cineva de la echipă. Vă daţi seama, la 22 de ani”, a spus Becali, care era completat la acel moment şi de Bogdan Andone, care l-a antrenat la Astra.

FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion

„În genul lui „Pinti” este. Asta înseamnă că e foarte ambițios, muncitor, extrem de agresiv. Sunt convins că va fi util la FCSB. Nu trebuie să-l compari cu alți tineri de acolo, cu Man și cu Coman, că n-ar fi corect!

Simion e un alt gen de fotbalist, are alte calități. E o plăcere să-l antrenezi, nu am avut niciun fel de probleme. Simion ar trebui să fie un model pentru jucătorii U21 care sunt folosiți în campionat”, a spus Bogdan Andone.

Reclamă

Totuşi, el nu a rezistat la FCSB, fiind împrumutat de-a lungul anilor la Academica Clinceni, Daco-Getica, Dunărea Călărași, Astra și Aris Limassol. El a ajuns acum să aibă o cotă de 800.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Cum ar putea arăta primul „11” al lui FCSB în sezonul viitor

FCSB i-a transferat în această vară pe Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna, iar primul „11” al roș-albaștrilor ar putea suferi modificări considerabile. Ce șanse la titlu are echipa lui Gigi Becali dezbatem mai jos.

Cei doi ar intra direct în primul „11” al lui FCSB, ținând cont și de accidentarea lui Cristea. Haruț poate juca și el în centrul apărării, dar fundașul de 23 de ani nu l-a impresionat pe Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

De la mijloc în sus, Tănase, Olaru și Popescu rămân puncte fixe. Florinel Coman e marele pariu al lui Becali în noua stagiune.

Posibila echipă a FCSB-ului în sezonul viitor:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Crețu, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Edjouma, Olaru, Tănase – Tavi Popescu, Florinel Coman, Cordea

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și