Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB se luptă cu FC Argeș pentru a-l aduce pe Tony da Silva, pe postul de antrenor principal!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 martie 2023, 22:00

FCSB se luptă cu FC Argeș pentru a-l aduce pe Tony da Silva, pe postul de antrenor principal!

FCSB se luptă cu FC Argeș pentru a-l aduce pe Tony da Silva, pe postul de antrenor principal

FCSB - FC Argeș / Hepta

FCSB se luptă cu FC Argeș pentru a-l aduce pe Tony da Silva, pe postul de antrenor principal! FCSB este în căutarea unui antrenor deținător de licență PRO, după plecarea lui Leo Strizu. Totodată, FC Argeș este în căutarea unui antrenor, după demiterea lui Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tony da Silva s-a făcut cunoscut, în România, la CFR Cluj, formație pentru care a evoluat timp de patru ani, în perioada 2007-2011.

FCSB se luptă cu FC Argeș pentru a-l aduce pe Tony da Silva, pe postul de antrenor principal

Din informațiile obținute de AS.ro, cei de la FCSB l-au contactat pe impresarul lui Tony da Silva, pentru a se interesa de disponibilitatea acestuia pentru a veni la formația roș-albastră, pe postul de antrenor principal.

Însă, de serviciile tehnicianului portughez sunt interesați și cei de la FC Argeș, rămași fără antrenor după demiterea lui Marius Croitoru. Sursele noastre susțin că Tony da Silva va lua o hotărâre, în privința viitorului său, până la finalul acestei săptămâni.

Tony da Silva are licență PRO

Tony da Silva are licență PRO, iar, în prezent, este antrenor secund la Pacos Ferreira, penultimul loc din prima ligă portugheză, cu 15 puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Reclamă

Portughezul, în vârstă de 42 de ani, s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2015, de la Penafiel.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va aduce un antrenor străin

Zilele trecute, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat faptul că formația roș-albastră va aduce un antrenor străin, însă echipa va fi pregătită tot de Mihai Pintilii.

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Adrian Porumboiu, declarație dură despre antrenorii care acceptă să meargă la FCSB

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, susține că îi pare rău de situația ingrată în care s-a aflat Leo Strizu la FCSB. Însă, totodată, a avut un discurs dur la adresa antrenorilor care acceptă să vină la FCSB, deși știu modul în care Gigi Becali se implică la echipă.

„Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situație jenantă. A fost și el ceva fotbalist, nu poți să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

A ieșit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, și eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Țiți Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăștia care sunt puși acolo exact ca niște paznici de la grădina de zarvat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Bine că Gigi (n.r. Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă și operații pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și