Închide meniul

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin! Mihai Stoica: „Va avea o colaborare directă cu Pintilii!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2023, 20:51

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin! Mihai Stoica: „Va avea o colaborare directă cu Pintilii!

Gigi Becali este patronul lui FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / as.ro

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin. Mihai Stoica este cel care a făcut anunțul. Acesta susține că nou-venitul va avea o colaborare strânsă cu Mihai Pintilii, actualul A1 al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că aducerea lui Leo Strizu la FCSB a fost o greșeală și speră ca un tehnician străin să remedieze situația de la club.

Gigi Becali va aduce un antrenor străin la FCSB

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Din noiembrie 2022, după plecarea lui Nicolae Dică, la FCSB a activat ca antrenor principal Mihai Pintilii, „acoperit” de Leo Strizu, care deține licența PRO. Cel din urmă a plecat după un conflict cu Mihai Stoica.

Reclamă

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF

Antrenorul lui FCSB a dezvăluit că a fost afectat după ce Federația i-a interzis să mai stea pe bancă, pentru că a dat indicații în calitate de delegat.

Pintilii a anunțat că se concentrează pe cursurile pentru obținerea licenței de antrenor. Fostul mijlocaș își dorește să obțină toate licențele, pentru a putea profesa cu toate actele în regulă.

„N-am mai fost lăsat. Dacă regulamentul nu-ți dă voie, e clar că trebuie să-l respecți și-l respect. Ma liniștesc, nu mă grăbesc, sunt înscris la cursurile de antrenori, pentru carnetul de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Am licența B luată în Moldova, în vara acum mă înscriu la licența A. Atâta timp cât lucrurile sunt normale și am un antrenor de la care am ce să învăt, n-aș zice nu nici acum, în momentul în care vorbim. Dacă acum ar putea să aducă pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Situația, rezultatele au dus în așa fel încât să rămân.

Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe locul 14 dacă nu mă înșel, când a plecat Nicolae Dică. Nu poți să faci să fie bine pentru că nu ai actele necesare ca să închizi gura la lume. Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta. Dacă pui suflet undeva, nu ai cum să nu te enervezi. Nu am fost sunat pentru schimbări. Era și culmea să răspund la telefon pe bancă”, a spus Mihai Pintilii, în podcastul Victory Extra Time.

Leo Strizu a spus totul despre relaţia cu Mihai Stoica

Leo Strizu a răbufnit şi l-a comparat pe Mihai Stoica cu Fane Spoitoru. El a povestit ce a păţit la FCSB de la finalul lunii noiembrie, atunci când a fost adus de Becali drept paravan pentru Mihai Pintilii.

„În primul meci, la Botoșani, în campionat, totul a fost bine. M-am fâstâcit pe la conferința de presă, am început să vorbesc eu prostii. După care, am venit acasă. M-am uitat în oglindă, pentru că după mine a intervenit Gigi și a zis: ‘Întrebați voi pe Strizu sau pe cine vreți voi de schimbări și echipă’.

Mi-am dat două palme și am zis că la următoarea conferință le voi spune oamenilor pe bune ce sunt eu acolo. M-am dus, am intrat în conferință și am zis: ‘Băi, fraților, Pinti e 100% antrenorul echipei. El decide’. Eu n-aveam voie să folosesc pronumele eu sau noi, ci el sau ei.

Următorul meci, la o săptămână, în cantonamentul de dinaintea jocului, am rămas cu Pinti să mai discutăm. Eu nu mă cunoșteam foarte bine cu el, dar trebuia să discutăm. Ne-a prins seara, cina. Dimineața am avut conferința, am spus ce v-am relatat: ‘Noi suntem simpli executanți’. De la început mi-am dat seama că sunt antrenor paravan.

Când am spus că suntem doar executanți, vă dați seama că pe unul dintre noi l-a deranjat enorm. Mihai Stoica! Seara l-am văzut că intră și se uita atent la mine. Poate greșesc, poate nu l-a deranjat că am zis că suntem simplu executanți, l-o fi deranjat altceva, dar l-am văzut că a intrat supărat. MM poate să aibă și două săptămâni toane proaste.

Reclamă

După care, primesc mesaj pe telefon: ‘Mă, tu ce cauți în cantonament?’. Da, de la Mihai Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament. A fost o discuție doar să particip la conferințe, să stau la club, să joc un tenis, să vorbesc cu Pinti și cu antrenorii. Mi-a zis: ‘Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit’. I-am zis: ‘Mă, MM-ule, hai să vorbim un pic’. ‘N-avem, mă, ce să vorbim’, mi-a zis. L-am întrebat ce trebuie să fac eu, deși mi-am dat seama ce trebuie. Mi-a zis: ‘Nimic, te duci la conferințe și la meciuri oficiale!’”, a spus Leo Strizu, la fanatik.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin
  • Anunțul făcut de Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și