Închide meniul

FCSB se transformă complet! Pleacă aproape o echipă! Pe cine ar putea aduce Gigi Becali

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 17:30

FCSB se transformă complet! Pleacă aproape o echipă! Pe cine ar putea aduce Gigi Becali

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

FCSB se transformă complet. Aproape o echipă va pleca, iar momentan puţine nume ar putea fi aduse la clubul deţinut de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov și Billel Omrani au fost deja anunţaţi că nu vor mai continua la FCSB.

FCSB se transformă complet! Pleacă aproape o echipă!

Gigi Becali spunea că are o ofertă de 2,5 milioane de euro şi pentru Andrea Compagno, golgheterul FCSB.

În funcţie de rămânerea sau plecarea lui Compagno, Becali va decide dacă va mai achiziţiona sau nu un atacant.

De la FCSB ar putea să plece şi Andrei Vlad şi Denis Haruţ, care nu au mai evoluat în ultimul timp.

Reclamă

Dacă toţi aceşti jucători vor părăsi FCSB, Gigi Becali ar rămâne fără 10 fotbalişti.

Pe cine ar putea aduce Gigi Becali

Gigi Becali şi-a manifestat interesul de a-i transfera pe Arnold Garita de la FC Argeş şi pe Damjan Djokovic, fostul jucător al lui CFR Cluj.

Djokovic e acum la Al-Raed, iar mutarea ar putea fi făcută cu un efort financiar serios al lui Gigi Becali. Totodată, Becali şi-l doreşte şi pe Vlad Chiricheş, care a evoluat în trecut la formaţia lui Becali. Fundaşul român e acum la Cremonese.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, sunt mai mulţi jucători împrumutaţi de FCSB care s-ar putea întoarce la echipa deţinută de Gigi Becali.

Potrivit digisport.ro, Valentin Gheorghe, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu, Mihai Lixandru şi Alexandru Musi ar putea reveni la FCSB. Acest lucru în condiţiile în care echipa roş-albastră nu va decide să îi împrumute iar.

Joonas Tamm pleacă de la FCSB! Mesajul de rămas-bun pentru fanii roş-albaştri

Joonas Tamm pleacă de la FCSB. Fundaşul estonian şi-a luat rămas-bun de la fanii roş-albaştri. El le-a mulţumit acestora.

Telenovela Tamm s-a terminat! Fundaşul a decis să părăsească echipa pentru care a evoluat un sezon.

A fost o plăcere. Mulţumesc tuturor colegilor mei şi staff-ului FCSB. Pentru toţi fanii şi suporterii – sunteţi uimitori. Forza Steaua (n.r.: FCSB)”, a scris Joonas Tamm pe Instagram.

Joonas Tamm a jucat din iulie 2022 la FCSB. În vârstă de 31 de ani, fundaşul e internaţional estonian.

Tamm a adunat 35 de partide în tricoul FCSB, marcând şi 3 goluri. Pentru naţionala Estoniei, Joonas Tamm are 53 de prezenţe. A marcat şi 4 goluri pentru reprezentativa estoniană de seniori. Tamm a bifat prezenţe pentru toate naţionalele estoniene, de la U16 până la seniori.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB: „La revedere, am încheiat cu ei”! Pe cine cere bani

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB. Patronul vicecampioanei a trecut la acţiune după ce vorbea de reduceri de costuri.

Potrivit lui Gigi Becali, lui Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu le expiră contractele. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

În afară de cei 6 jucători, Gigi Becali a precizat că FCSB s-ar putea despărţi şi de Răzvan Oaidă. Pe el cere însă o sumă de bani.

Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • FCSB ar putea rămâne fără 10 jucători!
  • Joonas Tamm a anunţat oficial că părăseşte formaţia deţinută de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și