Închide meniul

Joonas Tamm pleacă de la FCSB! Mesajul de rămas-bun pentru fanii roş-albaştri

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 16:01

Joonas Tamm pleacă de la FCSB! Mesajul de rămas-bun pentru fanii roş-albaştri

Joonas Tamm pleacă de la FCSB!

Joonas Tamm, la sfârşitul unui meci pentru FCSB / Profimedia Images

Joonas Tamm pleacă de la FCSB. Fundaşul estonian şi-a luat rămas-bun de la fanii roş-albaştri. El le-a mulţumit acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telenovela Tamm s-a terminat! Fundaşul a decis să părăsească echipa pentru care a evoluat un sezon.

Joonas Tamm pleacă de la FCSB!

A fost o plăcere. Mulţumesc tuturor colegilor mei şi staff-ului FCSB. Pentru toţi fanii şi suporterii – sunteţi uimitori. Forza Steaua (n.r.: FCSB)”, a scris Joonas Tamm pe Instagram.

Joonas Tamm a jucat din iulie 2022 la FCSB. În vârstă de 31 de ani, fundaşul e internaţional estonian.

Tamm a adunat 35 de partide în tricoul FCSB, marcând şi 3 goluri.

Reclamă

Pentru naţionala Estoniei, Joonas Tamm are 53 de prezenţe. A marcat şi 4 goluri pentru reprezentativa estoniană de seniori. Tamm a bifat prezenţe pentru toate naţionalele estoniene, de la U16 până la seniori.

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB: „La revedere, am încheiat cu ei”! Pe cine cere bani

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB. Patronul vicecampioanei a trecut la acţiune după ce vorbea de reduceri de costuri.

Potrivit lui Gigi Becali, lui Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu le expiră contractele. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de cei 6 jucători, Gigi Becali a precizat că FCSB s-ar putea despărţi şi de Răzvan Oaidă. Pe el cere însă o sumă de bani.

Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, criticat după Farul – FCSB 3-2: „Nu e corect să dea vina pe jucători! El a greșit tactica!”

Gigi Becali e criticat după Farul – FCSB 3-2. Fost jucător al echipei patronate de Gigi Becali, Nana Falemi îl acuză pe latifundiar pentru rezultatul din „finala campionatului”.

Nu e corect ca Gigi să dea vina pe jucători! El a greșit tactica! Detalii mici au făcut diferența!

Dar per total, ca Farul să arate așa bine, fără Alibec și condusă cu 2-0, în meci-finală, arată că acolo se muncește super-serios!!! Deci noi suntem departe! Prin urmare, nu e corect ca Gigi să dea în jucători!

Un meci-finală se joacă diferit față de un meci de campionat! Dacă Gigi juca corect, putea să câștige, cu tot decalajul de organizare al echipei și al clubului, care este net în favoarea lui Gică! Închide jocul! Schimbă sistemul, treci în 1-4-4-2.

Reclamă

Joacă mai departe cu Tamm, care nu mai este expus, dacă alegi să te aperi, spațiile sunt mai mici, riscurile sunt mai mici. Nu mai ieși în față decât cu Coman și Compagno și Cordea doar pe faza de joc!

Ataci doar pe contraatac și la faze fixe și eventual îi mai prinzi, îl dai și pe al 3-lea, și pe al 4-lea, pentru că ai calitate în față! Joci urât, dar la final ridici trofeul!

Ai încercat ceva ce nu ai putut, te-ai lăsat expus și ai plătit! Așa că nu e corect să dai vină pe jucători”, a scris Nana Falemi pe Facebook după Farul – FCSB 3-2.

Recomandări
  • Joonas Tamm pleacă de la FCSB
  • Fundaşul şi-a luat rămas-bun de la fanii echipei lui Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și