Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-0! Golul superb al lui Alexandru Băluţă a decis partida! Cum arată clasamentul

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 22:35

Reclamă
FCSB – Sepsi 1-0! Golul superb al lui Alexandru Băluţă a decis partida! Cum arată clasamentul

Alexandru Băluţă a deschis scorul în FCSB - Sepsi

Alexandru Băluţă şi Florinel Coman, în timpul unui meci/ Profimedia

FCSB – Sepsi 1-0, duelul din etapa a 25-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii au obţinut a treia victorie din 2024, şi au refăcut diferenţa de nouă puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a acumulat 54 de puncte, după victoria cu Sepsi. Alexandru Băluţă a marcat unicul gol al partidei, mijlocaşul punctând cu un şut superb, în minutul 16.

FCSB – Sepsi 1-0

Final! FCSB – Sepsi 1-0! Roş-albaştrii au obţinut o victorie la limită şi s-au distanţat la nouă puncte în fruntea clasamentului. FCSB a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere, în campionat.

Clasamentul Ligii 1:

Min. 79: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Luis Phelipe a ratat incredibil, după ce a scăpat singur cu Niczuly. La aceeaşi fază, Baba Alhassan a tras peste poartă.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă! Florinel Coman a fost înlocuit de Luis Phelipe.

Pauză! FCSB o conduce cu 1-0 pe Sepsi, după primele 45 de minute de joc!

Min. 45: Ocazie Sepsi! Kecskes a reluat periculos din corner, însă balonul a fost reţinut de Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 32: Ocazie Sepsi! Safranko a ratat şansa egalării! Mijlocaşul a reluat, cu capul, centrarea lui Cosmin Matei, însă balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 28: Ocazie FCSB! Roş-albaştrii au creat o fază superbă, care s-a încheiat cu şutul ratat al lui David Miculescu! Florinel Coman i-a pasat în flancul stâng lui Risto Radunovic, fundaşul a reluat către Miculescu, iar atacantul a trimis pe lângă poartă.

Min. 26: Ocazie FCSB! David Miculescu a ratat şansa să majoreze diferenţa! Atacantul roş-albaştrilor a primit o pasă perfectă în interiorul careului, însă a şutat direct în portarul celor de la Sepsi.

Min. 21: Ocazie Sepsi! Oroian a şutat puternic, din afara careului, după o degajare greşită a lui Târnovanu! Şutul s-a scurs peste poarta FCSB-ului.

Min. 16: FCSB – Sepsi 1-0! Alexandru Băluţă a deschis scorul! Baba Alhassan i-a pasat în interiorul careului, Băluţă a driblat doi adversari şi a punctat superb.

Min. 13 Ocazie Sepsi! Nicolae Păun a şutat în forţă, de la marginea careului, însă Ştefan Târnovanu a respins peste bara transversală.

Min. 2: Ocazie FCSB! Florinel Coman a ratat şansa de a deschide scorul! „Mbappe” a scăpat spre poarta celor de la Sepsi, însă a şutat pe lângă poarta lui Niczuly, dintr-o poziţie perfectă!

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Pandele, Luis Phelipe, Nana Antwi, Ov. Popescu, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Sepsi: R. Niczuly – Oroian, Kecskes, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – Kallaku, C. Matei, Aganovic, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, R. Niczuly, M. Bălașa, Renta, J. Rodriguez, Rondon, Popsa, K. Varga, I. Gheorghe
Antrenor: Bernd Storck

FCSB vine după remiza de pe Arena Naţională cu Farul Constanţa. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, cu mai multe faze controversate din cauza arbitrajului.

De partea cealaltă, Sepsi vine după două înfrângeri la rând. În ultima etapă, covăsnenii au pierdut pe teren propriu cu Universitatea Craiova, la capătul unui meci în care oficialii echipei din Sf. Gheorghe au criticat dur arbitrajul.

Dacă FCSB este lider, cu 51 de puncte, Sepsi luptă pe acest final de sezon regulat la un loc de play-off. După 24 de etape, echipa lui Bernd Storck se află pe locul 6, cu 33 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt şi U Cluj, ocupantele locurilor 7 şi 8.

Echipe probabile în FCSB – Sepsi

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Lixandru, Olaru – Fl. Coman, Al. Băluță, Miculescu
Rezerve: A. Vlad, Haruț, Panțâru, V. Crețu, Ov. Popescu, Radaslavescu, Oct. Popescu, L. Phelipe, Pandele, M. Toma
Absenți: Șut (suspendat), Chiricheș (accidentat), Antwi (fără acte), Compagno (transferat)
Antrenor: Elias Charalambous

Sepsi: Niczuly – Popa, Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ștefan – J. Rodriguez, N. Păun – I. Gheorghe, C. Matei, Kallaku – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, M. Bălașa, Răducioiu, A. Dumitrescu, Oroian, Alimi, Aganovic, Rondon
Absenți: Oteliță, Ninaj (suspendați), M. Ștefănescu (răcit), Debeljuh, R. Varga (accidentați)
Antrenor: Bernd Storck

Elias Charalambous, anunț de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman

Florinel Coman a jucat răcit în meciul dintre FCSB și Farul Constanța, iar situația acestuia era incertă înainte de duelul cu Sepsi. Totuși, antrenorul vicecampioanei le-a dat o veste bună fanilor și a spus că vedeta roș-albaștrilor va juca, cel mai probabil, în duelul cu echipa din Covasna.

„Coman este ok, s-a antrenat cu noi în ultimele două zile și este gata să joace”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

De asemenea, antrenorul cipriot a vobit și despre Nana Antwi, „racheta” lui Gigi Becali. Charalambous a dezvăluit faptul că jucătorul adus în această iarnă la FCSB va fi în lotul echipei mentru meciul de duminică.

”Da, Nana Antwi va face parte din lot. Cel mai probabil va fi cu noi”, a mai spus antrenorul vicecampioanei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și