Închide meniul

FCSB şi-a găsit un nou stadion pentru la vară! Unde vor juca roş-albaştrii, când Arena Naţională va fi ocupată

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 11:16

FCSB şi-a găsit un nou stadion pentru la vară! Unde vor juca roş-albaştrii, când Arena Naţională va fi ocupată

FCSB şi-a găsit un nou stadion pentru la vară, atunci când Arena Naţională va fi ocupată

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci pe Arena Naţională / Profimedia

FCSB şi-a găsit un nou stadion pentru la vară, atunci când Arena Naţională va fi ocupată, deoarece va găzdui două concerte. Se pare că roş-albaştrii vor evolua pe stadionul Arcul de Triumf, arena pe care rivalii de la Dinamo îşi dispută meciurile din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB îşi dispută meciurile de pe teren propriu de cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. Oficialii formaţiei şi-au manifestat, în nenumărate rânduri, dorinţa de a evolua pe stadionul Ghencea, al celor de la CSA Steaua, însă nimic nu s-a concretizat încă.

FCSB şi-a găsit un nou stadion pentru la vară, atunci când Arena Naţională va fi ocupată

Astfel, gsp.ro anunţă faptul că FCSB a depus deja cerere pentru a evolua pe arena Arcul de Triumf. De altfel, se pare că oficialii roş-albaştrilor au primi şi un răspuns pozitiv din partea celor care se ocupă cu administrarea arenei situată în partea de Nord a Capitalei.

FCSB se vede nevoită să îşi caute o nouă „casă”, deoarece pe Arena Naţională sunt programate două concerte, în luna iulie, în interval de 10 zile.

Roş-albaştrii ar putea disputa meciuri în perioada respectivă, meciuri din preliminariile competiţiilor europene, dacă se vor clasa pe unul dintre primele locuri din Liga 1, la finalul sezonului.

Reclamă

În sezoanele precedente, când Arena Naţională nu era disponibilă pentru a găzdui meciuri de fotbal, FCSB se deplasa din Bucureşti, jucându-şi meciurile pe arena celor de la FC Argeş.

Arena Arcul de Triumf o găzduieşte şi pe Dinamo în acest sezon. „Câinii” au jucat primele meciuri din Liga a 2-a fie la Giurgiu, fie la Clinceni, până când au ajuns la varianta Arcul de Triumf.

Capacitatea stadionului Arcul de Triumf este de 8000 de locuri, iar costurile închirierii sunt mult mai mici decât pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Eduard Novak o vrea pe FCSB în Ghencea

FCSB are drum liber spre disputarea meciurilor pe Stadionul Steaua. Cel puţin aşa anunţă Ministrul Sportului, Eduard Novak, care susţine că banii primiţi de la Gigi Becali pot ajuta stadionul Steaua.

Gigi Becali a făcut mai multe solicitări pentru ca FCSB să joace în Ghencea, însă nici până la această oră n-a primit „undă verde”. Eduard Novak consideră că n-ar trebui să fie o problemă ca vicecampioana României să evolueze în „casa” celor de la CSA Steaua.

„Nu am discutat cu cei de la CSA, dar asta este poziţia mea. Ei trebuie să organizeze meciuri, indiferent de cine intră acolo. Doar gazonul costă 30.000 de euro. Întreţinerea acestor baze sportive costă foarte mult.

Trebuie să ajungem să găsim modalitatea prin care să aducem venituri şi veniturile astea sunt meciuri, evenimente, să fie cât mai folosit, pentru că aşa avem bani pentru a le întreţine şi nu mai ajungem ca bazele sportive pe care le inaugurăm să ajungă în paragină peste 20 de ani”, a spus Eduard Novak.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și