Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf! Eduard Novak, vestea momentului: „Sunt bineveniţi, o să facem un calendar foarte frumos!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2022, 21:10

FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf! Eduard Novak, vestea momentului: „Sunt bineveniţi, o să facem un calendar foarte frumos!

FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf

Stadionul Arcul de Triumf, pregătit pentru meciuri de fotbal / Profimediaimages

  • FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf
  • Anunţul făcut de Eduard Novak

FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf, asigură Eduard Novak. Ministrul Sportului s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi a făcut anunţul aşteptat de fanii marilor rivale ale fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii nu au unde să joace după ce vor începe lucrările la noua arenă din Ştefan cel Mare, dar Novak i-a liniştit. Retrogradaţi pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, „câinii” au fost refuzaţi în Colentina şi Cotroceni. Luau în calcul chiar şi să plece din Bucureşti.

FCSB şi Dinamo vor fi primite pe Stadionul Arcul de Triumf

Eu cred că da (n.r. Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți”, a declarat Eduard Novak pentru sport.ro.

Reclamă

Ministrul l-a asigurat şi pe Gigi Becali că i se deschid porţile la stadionul pe care FCSB şi-a dorit să joace şi în ultima ediţie de campionat, când roş-albaştrii au fost puşi pe fugă de pe Arena Naţională.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos și intenția noastră este să fie administrat și deschis sportului”, a precizat Novak.

Reclamă

Conducătorii lui Dinamo luaseră decizia ca echipa să rămână pe stadionul din Ştefan cel Mare, până când se intră cu buldozere. Liga 2 va lua startul pe 6 august. Alb-roşiii aveau un contract de închiriere cu şeful Clubului Sportiv, valabil până în vara anului 2023.

Detalii spectaculoase despre noul stadion al lui Dinamo

Şeful lui CS Dinamo a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE. Ionuţ Popa a dezvăluit că îşi doreşte ca noul stadion să nu mai fie în „groapă”. A cerut înălţarea construcţiei şi mutarea amplasamentului mai aproape de bulevardul principal.

Din momentul în care la ziua clubului, la 74 de ani, am predat amplasamentul, CNI a demarat procedura legală. Sunt nişte paşi de urmat, au publicat o licitaţie pe site. Acum se închide licitaţia, am înţeles. Se atribuie contractul şi încep lucrările. Sunt studiile aferente… sonorizare, iluminat, toate studiile, prefezabilitate, fezabilitate.

Reclamă 4 / 0/3

E totuşi în „groapă”, acolo. Eu am propus să îl înălţăm, să fie la baza străzii stadionul. Să nu mai fie jos. Jos să fie parcări. Eu vreau să-l scot şi în stradă, aşa am propus, ca să îl îmbrăcăm în leduri şi să avem reclamă, să vindem reclamă.

(Cătălin Oprişan: Se ştie când ar începe demolarea?) Da. La sfârşitul anului acesta, începutul anului următor, să intre buldozerele. Noi am vrea să îl împingem chiar în stradă. Să fie doar o promenadă, câteva magazine. Şi în spate să generăm mai mult spaţiu, să mai construim nişte terenuri. Stadionul va fi mai mic pentru că nu mai e pistă de atletism„, a declarat preşedintele lui CS Dinamo, în direct la AS.ro LIVE.

Viitoarea arenă va avea o capacitate de 25.000 de locuri și va putea găzdui meciuri din mai multe sporturi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”