Închide meniul

FCSB, tot mai aproape de transferul atacantului dorit de Gigi Becali! Impresarul a confirmat totul: „Am făcut ofertă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 noiembrie 2023, 12:35

FCSB, tot mai aproape de transferul atacantului dorit de Gigi Becali! Impresarul a confirmat totul: „Am făcut ofertă!

FCSB, tot mai aproape de transferul atacantului dorit de Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Hepta

FCSB este tot mai aproape de transferul atacantului dorit de Gigi Becali. Florin Vulturar a confirmat interesul pentru vârf, mărturisind că a înaintat deja oferta pentru a obţine semnătura jucătorului dorit de patronul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali a declarat că îşi doreşte un atacant la echipa sa. Patronul de la FCSB a dezvăluit că a pus deja ochii pe un atacant, pe care o e gata să ofere suma de 800.000 de euro.

FCSB, tot mai aproape de transferul atacantului dorit de Gigi Becali

Florin Vulturar a dezvăluit că Gigi Becali este dispus să ofere această sumă în iarnă, pentru a transfera un atacant. Impresarul însă nu a vrut să dezvăluie şi numele vârfului pe care îl vrea patronul de la FCSB.

Vulturar a dezvăluit totodată că deja s-a înaintat o ofertă pentru semnătura atacantului originar din Africa de Sud.

„Pot confirma că am primit acceptul domnului Becali de a înainta o ofertă, în valoare de 800.000 de euro, pentru un atacant. În ultimele zile au apărut mai multe nume de jucători, dar niciunul dintre acestea nu este cel real.

Reclamă

Și nici nu vă pot spune eu despre cine este vorba până când nu vom ajunge la o înțelegere. Cert este că am înaintat oferta”, a declarat Florin Vulturar, conform digisport.ro.

După declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul atacantului, fanatik.ro a anunţat şi cine este vârful ochit de Florin Vulturar. Ally Samatta, atacantul celor de la PAOK, este dorit de FCSB.

Ally Samatta, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în acest sezon la PAOK Salonic, după ce i s-a terminat cu Fenerbahce. Samatta a marcat 2 goluri în 10 partide jucate pentru PAOK în campionat. În prezent, Ally Samatta este cotat la 2.500.000 de euro. În cariera sa, Samatta a mai jucat la Aston Villa, echipă ce a câştigat Liga Campionilor în 1982.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că a făcut deja ofertă oficială pentru vârful care va veni din Africa.

„Trebuie să creștem. Adică să vedem care sunt hibele, să le înlăturăm și venim cu noutăți. Adică să aduci alt jucător, până funcționează. Acum, la ora asta, echipa e extraordinar. Dar avem nevoie de un număr 8 și de un atacant central.

Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns primim. E din străinătate. Nu dau milioane. Până într-un milion. Am făcut ofertă de 800.000 de euro. E din străinătate. E din Africa, dar nu Africa de Sud. Joacă mai încoace… În țările mai albe„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Becali a mai spus că singurul atacant de care îi place în Liga 1 este Otele. Marele defect al vârfului de la CFR Cluj este că nu marchează multe goluri.

„În România nu ai pe cine să iei. Singurul care îmi place e Otele, dar văd că nu dă goluri. Vreau un jucător precum Compagno, dar să poată țină mai mult de minge, nu să dea toate mingile la adversar. Să fie puțin mai tehnic. Nu spun că nu e bun, dar toate mingile le dai la adversari? I-am zis lui MM Stoica că toate echipele din Liga 1 au un atacant mai bun decât noi”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și