Închide meniul

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Anunțul lui Mihai Stoica: „Clar nu va juca!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 23:05

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Anunțul lui Mihai Stoica: Clar nu va juca!”

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, anunțată de Mihai Stoica

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a anunțat o pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului „de foc” cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Ligii 1. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că Joonas Tamm are gripă de tip B, și se simte extrem de rău, motiv pentru care nu va face parte din lotul trupei patronate de Gigi Becali, în duelul cu oltenii lui Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Universitatea Craiova, în primul meci din play-off-ul Ligii 1, din acest sezon. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica a anunțat o pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB nu se va putea baza pe serviciile lui Joonas Tamm, în duelul cu Universitatea Craiova. Fundașul central are gripă, și a avut febră cu doar o zi înaintea meciului de pe Arena Națională. În aceste condiții, fundașul ar putea rata chiar și convocarea la echipa națională, pentru primele meciuri ale Estoniei din preliminariile EURO 2024.

De asemenea, MM a vorbit și despre Billel Omrani. Managerul general de la FCSB susține că atacantul francez nu s-a antrenat alături de echipă, și astfel este incert pentru meciul cu trupa lui Eugen Neagoe.

Tamm are gripă tip B, cu febră. E clar că nu va juca. Nici nu știu dacă va pleca la echipa națională în condițiile astea. El e singurul cu probleme, nu va fi în lot.

Reclamă

Nici Omrani nu s-a antrenat. Ieri s-a antrenat Tamm, doar soția și copilul aveau ceva probleme. Acum a primit rezultatul, gripă tip B”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Joonas Tamm este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, în actualul sezon. Fundașul estonian de 31 de ani a bifat 37 de meciuri pentru roș-albaștrii, în toate competițiile, și a marcat și patru goluri. În lipsa acestuia la meciul cu Universitatea Craiova, Iulian Cristea ar putea fi titularizat de Mihai Pintilii.

Primul 11 ideal din sezonul regular de Liga 1, în viziunea lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a întocmit primul 11 ideal din sezonul regular din Liga 1. Managerul general de la FCSB a analizat jucătorii importanți de la echipele de top din țară, și i-a inclus în cea mai bună echipă a sezonului, de dinaintea startului play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. Portar) Îl aleg pe Târnovanu, pentru că a apărat toate meciurile, Scuffet a mai lăsat locul lui Sava, când Petrescu a gândit că are nevoie de 10 jucători de câmp care să nu respecte regula.

E Manea clar, pentru că Sorescu de abia a venit. Nu poţi să… cât de subiectiv aş fi, trebuie să îmi păstrez o urmă de credibilitate, obiectivitate. Aş merge cu Radunovic. Are sezon bun.

Yuri şi Tamm. Ia şi coeficienţii InStat, Yuri a marcat o grămadă de goluri, Tamm a avut şase sau şapte meciuri în care are procentaj 100% dueluri câştigate. Mă uit destul de des şi la ceilalţi jucători, nu prea întâlnesc.

Artean, Şut, Olaru, nu am cum să… mai degrabă un 4-2-3-1 aşa. Artean, Olaru, mijlocaşi centrali, să o facem ofensivă. Să zicem Deac, cinci goluri şi 11 pase decisive.

În stânga, pe Coman, indiscutabil. E posibil şi asta (n.r. să fie influenţat de prestaţiile din 2023), dar aşa văd. Decar, Octavian Popescu, atacant Compagno”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Pierdere importantă pentru FCSB, la meciul cu Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și