Închide meniul

„FCSB va avea soarta Urziceniului!” Condiţia pentru un scenariu de coşmar pentru fanii roş-albaştrilor

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2022, 8:53

„FCSB va avea soarta Urziceniului! Condiţia pentru un scenariu de coşmar pentru fanii roş-albaştrilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Unirea Urziceni a câştigat titlul în Liga 1 în 2008-2009
  • Gigi Becali a transferat 11 jucători în această vară

„FCSB va avea soarta Urziceniului!”. Adrian Porumboiu susţine că dacă Gigi Becali nu va mai investi la echipa din Berceni, clubul va ajunge în faliment, aşa cum a păţit şi fosta campioană a României, în 2008-2009, cu Dan Petrescu pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când nu va mai fi Becali, FCSB va avea soarta Urziceniului, Vasluiului, Timișoarei. Când dispare omul cu bani poate și echipa să dispară. Sunt situații diferite, particularități. Eu, de exemplu, pot spune public că am fost prost că n-am știut ce oameni să aleg lângă mine.

„FCSB va avea soarta Urziceniului!”

FCSB este în pericol să nu prindă play-off-ul. Păi și cu Argeș au avut noroc, au marcat un gol parabil. Când o echipă intră în degringoladă, este greu să își revină. Dar au un lot foarte bun, mai ales de la mijlocul terenului în sus.

Reclamă

Și un portar excelent, cel mai bun din România acum, merită titular la națională. Problema este în apărare, nu poți juca la nivel de Europa League cu alde tam-nesam ăsta”, a spus Porumboiu, citat de playsport.ro.

Deocamdată, ţinând cont că Becali a investit în această vară peste trei milioane de euro doar pe doi jucători, David Miculescu (1.7 milioane) şi Andrea Compagno (1.5 milioane), acesta nu dă semne că ar renunţa prea curând la echipă.

Reclamă

Boban Nikolov (28 de ani), Andrea Compagno (26 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani), David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) și Vadim Rață (29 de ani) sunt jucătorii transferaţi în această vară. Între timp, ultimul a revenit deja la Voluntari.

Gigi Becali l-a trimis pe Nicolae Dică să-l studieze pe Pep Guardiola

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace ca Manchester City, astfel că l-a trimis pe Nicolae Dică să ia notițe de la Pep Guardiola. Patronul roș-albaștrilor crede că fotbalul românesc a rămas mult în urma celui Occidental și a ordonat ca FCSB să copieze metodele de antrenament de la Manchester City.

„Vreau posesie. Vreau combinații, să fie mingea la noi. Ai văzut la Manchester City, țaca-paca. Vine, se demarcă, pasează, pleacă mai departe. Așa văd eu la echipele mari. E posibil să nu putem să facem. Întrebarea e dacă mai facem fotbal? Nu putem să facem doar să ne aflăm în treabă.

Reclamă 4 / 0/3

Noi am rămas în urmă cu pregătire fizică, cu medicamentația. E posibil să fie alte metode de antrenament afară. Trebuie văzut, că ei fac ceva ce noi nu facem. Ei au alte metode, au avansat. Au avansat în metode cu corpul uman. Au progresat ei, trebuie să facem și noi ca ei. Du-te bă, vezi ce face ăla la Manchester City! Fă exact ca el, mă. E ceva în plus la ei. E pregătirea fizică, poate e ceva nou”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:42 Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”