Închide meniul

Gigi Becali l-a trimis pe Nicolae Dică să-l studieze pe Pep Guardiola: „Du-te, bă, și fă ca el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2022, 16:58

Gigi Becali l-a trimis pe Nicolae Dică să-l studieze pe Pep Guardiola: „Du-te, bă, și fă ca el!

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace ca Manchester City

Colaj cu Pep Guardiola și Nicolae Dică / Profimedia

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace ca Manchester City, astfel că l-a trimis pe Nicolae Dică să ia notițe de la Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roș-albaștrilor crede că fotbalul românesc a rămas mult în urma celui Occidental și a ordonat ca FCSB să copieze metodele de antrenament de la Manchester City.

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace ca Manchester City

„Vreau posesie. Vreau combinații, să fie mingea la noi. Ai văzut la Manchester City, țaca-paca. Vine, se demarcă, pasează, pleacă mai departe. Așa văd eu la echipele mari. E posibil să nu putem să facem. Întrebarea e dacă mai facem fotbal? Nu putem să facem doar să ne aflăm în treabă.

Noi am rămas în urmă cu pregătire fizică, cu medicamentația. E posibil să fie alte metode de antrenament afară. Trebuie văzut, că ei fac ceva ce noi nu facem. Ei au alte metode, au avansat. Au avansat în metode cu corpul uman. Au progresat ei, trebuie să facem și noi ca ei. Du-te bă, vezi ce face ăla la Manchester City! Fă exact ca el, mă. E ceva în plus la ei. E pregătirea fizică, poate e ceva nou”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Gigi Becali, criză de nervi în direct după FCSB – FC Argeş 3-2

Gigi Becali a făcut o criză de nervi în direct, la 12 ore după FCSB – FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor nu îşi explică de ce jucătorii lui Nicolae Dică nu pot avea posesia pe care el şi-o doreşte.

Reclamă

„Am luat tot ce e bun, am dat afară ce e prost. Dacă am adus toată crema fotbalului, pasaţi bă mingea. Ce facem, mă? Jucăm cu ‘Companio’? Aşa se joacă fotbalul, avem 2-1? E Steaua, mă, nebunule. Pasează mingea şi aleargă. Scoate limba. Pe ce ai 30.000 salariu? Pasează mingea, lasă nebunia ta. Ţi-e frică de FC Argeş?

Pasează bă mingea. Joci cu Real Madrid şi ţi-e frică să nu te bată? Joci la Real Madrid acasă, nebunule, să dai mingea aşa?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Nicolae Dică, îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri

Nicolae Dică este îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri. Antrenorul roş-albaştrilor speră ca echipa sa să păstreze poarta intactă în următoarele meciuri din campionat, dar şi din UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că am obţinut această victorie. Ştiam că o să avem un meci greu. Ne aşteptam la asta. Este important că am reuşit să câştigăm. E important că am egalat. Jucătorii pot mult mai mult. Îmi doresc mereu să nu primim gol, dar se întâmplă ca adversarii să aibă nişte execuţii… Trebuia să stăm mai aproape de Garita. Mă îngrijorează câte goluri am primit. Ne expunem, dar mergem peste adversar.

Vom încerca şi vom munci la antrenamente. Sper ca la următoarele meciuri să luam cât mai puţine. Păcat că Omrani nu a reuşit să marcheze la acea ocazie. Trebuie să avem răbdare cu el. Este un jucător care ne va ajuta. Andrea Compagno a arătat că este un jucător cu personalitate. Când vom câştiga, 2-3-4 jucători vor ieşi în evidenţă.

Vor fi jucători care au evoluat mai puţin în Europa. Campionatul e mai important pentru noi. Sunt jucători care nu au evoluat o perioadă lungă. Trebuie să avem continuitate şi să ne antrenăm 100% în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și