Închide meniul

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Studiem atent asta!”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 8:17

Reclamă
FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Studiem atent asta!

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras! Mihai Stoica a anunţat că roş-albaştrii iau în calcul să deschidă proces împotriva şefului CCA, după declaraţiile acestuia despre greşeala de arbitraj comisă de Istvan Kovacs, în duelul dintre CFR Cluj şi Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyros Vassaras a susţinut o conferinţă de presă în care a analizat faza controversată, în urma căreia Istvan Kovacs nu a dictat penalty pentru Petrolul. Mihai Stoica a considerat că grecul l-a scuzat pe centralul din Carei.

FCSB vrea să-l dea în judecată pe Kyros Vassaras! Mihai Stoica a făcut anunţul

Mihai Stoica a mai dezvăluit că Kyros Vassaras a folosit ca „probe”, pentru faza la care a fost implicat Istvan Kovacs, imagini postate de către un fan pe internet.

De asemenea, aceste imagini nu erau clare, consideră MM, şi nu evidenţiau toată faza la care ar fi trebuit să se deciteze penalty împotriva celor de la CFR Cluj.

Astfel, oficialul FCSB a dezvăluit că clubul lui Gigi Becali vrea să intenteze proces împotriva lui Kyros Vassaras, ca urmare a declaraţiilor acestuia.

Reclamă

„Cred că vom intenta un proces, studiem atent treaba asta. Scuză decizia unui arbitru care nu are un suport video și pune imagini postate de un fan pe internet la meciul de la Arad.

Nici din imaginea aia nu se vede dacă nu cumva mingea îl șterge pe piept întâi. E o imagine dubioasă. De ce nu e imaginea cu toată faza?”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

De asemenea, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre penalty-ul primit de FCSB, în duelul cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe nimeni nu interesează dacă a avut intenție Băluță sau nu. Asta putea s-o șteargă Vassaras, că mai știm și noi regulamente. Pe mine mă mulțumește că a spus că nu a fost o greșeală mare ca să intervină VAR-ul”, a mai spus MM, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Mihai Stoica, reacţie vehementă după dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic

Mihai Stoica a avut o reacţie vehementă, după ce a aflat de dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic, de la meciul CFR Cluj – Petrolul. MM este de părere că Kyros Vassaras a susţinut o conferinţă de presă pentru a-l absolvi de vină pe centralul român, ca urmare a faptului că nu a dictat penalty împotriva clujenilor.

De asemenea, Mihai Stoica a mai remarcat şi faptul că Istvan Kovacs i se adresează lui Mario Camora folosind apelativul „Camo”. MM s-a declarat revoltat de acest fapt, şi a amintit de faptul că centralul român i s-a adresat într-un mode neplăcut lui Florinel Coman, la un meci al FCSB-ului.

Şi au reluat jocul. Şi exprimarea lui Vassaras spune multe. Articole înşelătoare, misleading, toată lumea e împotriva lui… Vine a doua oară cu o înregistrare tot ca să-l discuple pe Kovacs. E a doua înregistrare. Kovacs a greşit şi a fost scuzat că VAR nu i-a dat, dar el a greşit, că nu a văzut un fault evident.

Noi vedem perfect, exact imaginile astea le-au avut şi ei, că sunt imaginile lor. Cred că era mai simplu să spună că nu e henţ. Altceva ce mi-a plăcut mult şi-mi dă speranţe pentru un viitor diferit e dulceaţa cu care se adresează Kovacs lui Camora, cu Camo. <<Camo, Camo nu a fost>>. Cine e Camo, Camo? Ce înseamnă asta? Lui Coman nu i s-a adresat cu Comi, i-a vorbit foarte urât. Camo, Camo sau dispari? Ce e asta?”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și