Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie vehementă după dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic: „Ce înseamnă asta? Cine e Camo?”

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 22:57

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie vehementă după dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic: „Ce înseamnă asta? Cine e Camo?

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a avut o reacţie vehementă, după ce a aflat de dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic, de la meciul CFR Cluj – Petrolul. MM este de părere că Kyros Vassaras a susţinut o conferinţă de presă pentru a-l absolvi de vină pe centralul român, ca urmare a faptului că nu a dictat penalty împotriva clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic, arbitrul VAR de la CFR Cluj – Petrolul. Kyros Vassaras a susţinut şi el o conferinţă de presă, după scandalul iscat la partida câştigată de clujeni cu 1-0.

Mihai Stoica, reacţie vehementă după dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladenovic

Mihai Stoica a avut şi el o reacţie fermă, după ce a aflat de dialogul lui Kovacs cu Mladenovic. Acesta consideră că centralul din Carei a greşit clar şi ar fi trebuit să acorde penalty în favoarea Petrolului. După ce arbitrul nu a făcut asta, MM acuză faptul că Istvan Kovacs este scuzat de către Vassaras.

De asemenea, Mihai Stoica a mai remarcat şi faptul că Istvan Kovacs i se adresează lui Mario Camora folosind apelativul „Camo”. MM s-a declarat revoltat de acest fapt, şi a amintit de faptul că centralul român i s-a adresat într-un mode neplăcut lui Florinel Coman, la un meci al FCSB-ului.

„Şi au reluat jocul. Şi exprimarea lui Vassaras spune multe. Articole înşelătoare, misleading, toată lumea e împotriva lui… Vine a doua oară cu o înregistrare tot ca să-l discuple pe Kovacs. E a doua înregistrare. Kovacs a greşit şi a fost scuzat că VAR nu i-a dat, dar el a greşit, că nu a văzut un fault evident.

Reclamă

Noi vedem perfect, exact imaginile astea le-au avut şi ei, că sunt imaginile lor. Cred că era mai simplu să spună că nu e henţ. Altceva ce mi-a plăcut mult şi-mi dă speranţe pentru un viitor diferit e dulceaţa cu care se adresează Kovacs lui Camora, cu Camo. <<Camo, Camo nu a fost>>. Cine e Camo, Camo? Ce înseamnă asta? Lui Coman nu i s-a adresat cu Comi, i-a vorbit foarte urât. Camo, Camo sau dispari? Ce e asta?”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

„Vă rog să încetaţi!” Kyros Vassaras a analizat deciziile luate de Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu şi a răbufnit

Kyros Vassaras a analizat deciziile luate de Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu în meciurile CFR Cluj – Petrolul, respectiv Farul – FCSB, şi acuză că se încearcă un „atac asupra CCA şi a unor arbitri”. Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor a avut o reacţie extrem de dură.

Istvan Kovacs a fost în centrul atenţiei, după ce nu a acordat penalty pentru oaspeţi în minutul 48. Ajeti a încercat să îl blocheze cu orice preţ pe Gomes şi a avut o intervenţie la care comentatorii partidei au exclamat: „Penalty clar! E şocant!”

Reclamă 4 / 0/3

„Jucătorul, în încercarea sa de a juca sau de a degaja mingea, pentru a nu fi jucată de adversar, face un atac neregulamentar, un contact direct cu crampoanele pe piciorul adversarului, provocând şi căderea adversarului printr-o mişcare suplimentară cu celălalt picior. Atacantul în acest caz este împiedicat şi decizia corectă ar trebui să fie o lovitură de pedeapsă„, a fost concluzia şefului CCA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și