Închide meniul

FCSB vrea să stabilească un nou record de asistenţă în Ghencea! Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Universitatea Craiova

Alex Masgras Publicat: 30 august 2023, 18:38

Reclamă
FCSB vrea să stabilească un nou record de asistenţă în Ghencea! Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Universitatea Craiova

FCSB vrea să stabilească un nou record de asistenţă în Ghencea

FCSB - CFR Cluj, pe stadionul Steaua / Profimedia

FCSB vrea să stabilească un nou record de asistenţă în Ghencea! Vicecampioana României revine pe stadionul Steaua pentru meciul cu Universitatea Craiova, după ce a mai disputat acolo meciurile cu CFR Cluj şi Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous a avut parte de o susţinere uriaşă la cele două meciuri disputate în Ghencea. Scenariul se va repeta şi la meciul cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă seară.

FCSB vrea să stabilească un nou record de asistenţă în Ghencea! Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Universitatea Craiova

Potrivit gsp.ro, FCSB a vândut deja 11.000 de bilete pentru meciul cu Universitatea Craiova. De asemenea, oltenii vor fi susţinuţi de 1500 de suporteri, 5% din capacitatea arenei din Ghencea.

Sunt şanse foarte mari ca recordul de asistenţă din acest sezon să fie doborât la partida din etapa cu numărul 8. Recordul este deţinut de singurul meci disputat de FCSB pe stadionul Steaua în Liga 1, cel cu CFR Cluj, partidă la care au asistat 28.519 spectatori.

Chiar şi dacă nu se va depăşi numărul de spectatori de la meciul cu CFR Cluj, partida cu Universitatea Craiova are toate şansele să ocupe poziţia secundă la finalul etapei, în condiţiile în care derby-ul dintre U Cluj şi CFR Cluj, cu 22.614 spectatori, se află pe locul secund în ceea ce prieşte numărul de spectatori la un meci din Liga 1 din acest sezon.

Reclamă

FCSB şi Universitatea Craiova se află pe primele două locuri în Liga 1. Echipa lui Elias Charalambous are 15 puncte după 6 meciuri disputate, în timp ce oltenii au 14 puncte, cu un meci în plus disputat.

Ambele echipe merg în Ghencea după înfrângeri suferite în etapa a şaptea. Dacă FCSB a pierdut duelul de la Arad cu UTA, scor 1-2, în timp ce echipa lui Laurenţiu Reghecampf a pierdut meciul de la Ovidiu cu Farul, scor 0-2.

FCSB – Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul din Ghencea

Biletele pentru derby-ul între primele două clasate pot fi achiziţionate de fani. Acestea au preţuri cuprinse între 30 de lei şi 200 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

„Bilete online pentru FCSB – Universitatea Craiova!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a opta a Superligii și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (sâmbătă, 2 septembrie – 21:45), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 30 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 1 – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 60 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 100 LEI
VIP – 200 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua”, conform următorului program:

VINERI, 1 septembrie – 11:00 – 19:00
SÂMBĂTĂ, 2 septembrie – 11:00 – 21:45

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Reclamă

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziționate până sâmbătă, 2 septembrie, la ora 19:00„, a fost comunicatul FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și