Închide meniul

OFICIAL | FCSB – Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul din Ghencea. S-au pus în vânzare biletele!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2023, 11:32

OFICIAL | FCSB – Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul din Ghencea. S-au pus în vânzare biletele!

"Bilete online pentru FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Stoica, alături de fanii lui FCSB în Ghencea / Profimedia

FCSB – Universitatea Craiova, meci din etapa a opta a Ligii 1, se va disputa pe stadionul din Ghencea. Oficialii vicecampioanei României au semnat actele şi au pus în vânzare biletele pentru meciul care va fi sâmbătă, pe 2 septembrie, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii clubului roş-albastru au făcut anunţul oficial. Pentru că nu s-a putut disputa partida cu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf pe Arena Naţională, şefii FCSB-ului au decis să revină pe Stadionul Steaua.

FCSB – Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul din Ghencea

Biletele pentru derby-ul între primele două clasate pot fi achiziţionate de fani. Acestea au preţuri cuprinse între 30 de lei şi 200 de lei.

Bilete online pentru FCSB – Universitatea Craiova!

Reclamă

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a opta a Superligii și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (sâmbătă, 2 septembrie – 21:45), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 30 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 1 – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 60 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 100 LEI
VIP – 200 LEI

Reclamă 4 / 0/3

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua”, conform următorului program:

VINERI, 1 septembrie – 11:00 – 19:00
SÂMBĂTĂ, 2 septembrie – 11:00 – 21:45

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziționate până sâmbătă, 2 septembrie, la ora 19:00„, a fost comunicatul FCSB-ului.

Marius Lăcătuş, reacţie dură după când a aflat că FCSB revine pe Stadionul Steaua

Marius Lăcătuş a răbufnit când a aflat că FCSB va juca în Ghencea şi cu Universitatea Craiova. După meciurile cu CFR Cluj şi Nordsjaelland, în care FCSB a jucat cu stadionul plin, echipa lui Elias Charalambous va reveni pe stadionul Steaua.

Reclamă

Fostul mare jucător al Stelei a declarat că nu îl deranjează faptul că FCSB joacă ocazional în Ghencea, dar a recunoscut că le-ar fi interzis acestora să evolueze pe stadionul Steaua dacă ar fi fost Ministrul Apărării:

Obișnuință nu putem spune, obișnuință e când joci etapă de etapă meciurile de acasă în Ghencea. Când joci o dată la 3-4 meciuri, nu știu cât de obișnuit e. Asta e. Pe mine nu mă deranjează, dacă așa s-a hotărât.

Eu am zis și înainte, dacă așa se hotărăște, cine sunt eu să le interzic celor de la FCSB să joace în Ghencea? Da. (n.r. dacă ar putea, le-ar interzice). Dacă eram ministrul Apărării Naționale, poate o făceam. Dacă nu primeam ordin de la prim-ministru!Eu cred că nu acceptam, mi-aș fi dat demisia, păi ce mare lucru? Eu nu știu cariera domnului ministru al Apărării, dar mă îndoiesc că are una militară în spate.

Eu cred că, totuși, ar trebui puși oameni care sunt din domeniu. Poate vorbesc cu păcat. Nu doar la acel minister, ci peste tot ar trebui să fie oameni avizați, din domeniu”, a declarat Marius Lăcătuş, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și