Închide meniul

FCU Craiova – Sepsi 2-1. Dramatism în Bănie! Gol în minutul 90+2. Oltenii, la prima victorie după 7 etape

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 19:21

FCU Craiova – Sepsi 2-1. Dramatism în Bănie! Gol în minutul 90+2. Oltenii, la prima victorie după 7 etape

FCU Craiova - Sepsi LIVE SCORE

Jucătorii de la FCU Craiova, în timpul unui meci / Profimediaimages

FCU Craiova – Sepsi 2-1. Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro și a contat pentru etapa cu numărul 17 a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, formația gazdă se află pe locul al 14-lea cu 18 puncte. De cealaltă parte, cei de la Sepsi sunt pe locul 10, cu 20 de puncte după cele 17 partide jucate.

FCU Craiova – Sepsi 2-1

Min. 90+2: FCU Craiova – Sepsi 2-1! Lacroix a dat lovitura printr-o lovitură de cap, după ce a primit o centrare excelentă în interiorul careului.

Update: În minutele 67 și 71, Vladislav Blănuță a pornit atacuri periculoase înspre poarta covăsnenilor, dar execuțiile tânărului atacant s-au lovit de bară.

A început a doua repriză!

Reclamă

Pauză!

Min. 31: FCU Craiova – Sepsi 1-1! Cosmin Matei a restabilit egalitatea. Covăsneanul a profitat de o respingere nefericită a portarului Gurău.

Min. 10:  FCU Craiova – Sepsi 1-0! Blănuță a deschis scorul în Bănie, cu un șut care s-a oprit direct în plasa porții lui Niczuly.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul din Bănie

Echipele de start pentru duelul dintre FCU Craiova și Sepsi:

FCU Craiova: Gurău – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Achim, Van Durmen – Baeten, Chițu, Bahassa – Blănuță
Rezerve: Mogoșanu, Henriques, Albu, Pop, Buta, Blidar, Sidibe, Bauza, J. Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa, Ninaj, Ciobotariu – Aganovic, Alimi – I.Gheorghe, C.Matei, Ștefănescu – Safranko
Rezerve: Moldovan, Oroiana, Kecskes, Păun, Rodriguez, Kallaku, Varga, Damașcan, Rondon
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Complex Sportiv Craiova”
Arbitru: Rareș Vidican (Satu Mare)
Asistenți: Sebastian Gheorghe (Suceava), Andrei Constantinescu (București)
Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureş) / Asistent VAR: Alexandru Vişan (Galaţi)

Înainte de startul partidei din Bănie, oltenii lui Adrian Mititelu se află pe poziția a 14-a în Liga 1, cu 15 puncte obținute după cele 16 etape jucate, până în momentul de față. De cealaltă parte. Sepsi este pe locul al 8-lea, cu 20 de puncte de la startul sezonului de Liga 1.

În cazul unei victorii, formația gazdă își va menține poziția în clasament, dar se va distanța la 8 puncte de locul al 15-lea, ocupat de Dinamo, care are doar 10 puncte. În cazul în care formația din Covasna se va impune, va trece pe locul al 7-lea, ocupat în prezent de Farul, care are 22 de puncte. Astfel, Sepsi va ataca locurile de play-off.

Reclamă

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna iulie a acestui an. La momentul respectiv, cei de la Sepsi s-au impus cu scorul de 1-0.

„Telenovela” transferului lui Marius Ştefănescu la Rapid s-a încheiat, după decizia luată de Sepsi

Rapid trebuie să-şi ia gândul de la Marius Ştefănescu, cel puţin până la finalul sezonului. Laszlo Dioszegi a declarat că mijlocaşul de 25 de ani va rămâne la Sepsi până la finalul campionatului.

Patronul covăsnenilor a dat de înţeles că la finalul sezonului, va lua în calcul o plecare a lui Marius Ştefănescu, deoarece susţine că Sepsi va avea nevoie de bani, pentru următorul campionat.

„Până se termină campionatul nu vrem să vindem niciun jucător. Avem mare nevoie de Ștefănescu. Sigur până în vară rămâne la noi! Apoi, la finalul sezonului, vom putea discuta, pentru că avem nevoie și de bani. Dar acum nu ne putem permite să-l pierdem pe Ștefănescu”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și