Închide meniul

FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 19:26

Reclamă
FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul

FCU Craiova - U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare

Alex Chipciu, în timpul meciului U Cluj - FCU Craiova / Profimedia

FCU Craiova – U Cluj 3-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 7 din play-out-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șepcile roșii” au marcat primul gol al întâlnirii, prin Silaghi, în minutul 16. Oltenii au revenit apoi grație unei „duble” semnate de Baeten, în minutele 55 și 76. Anselmo a restabilit egalitatea în minutul 74. Golul victoriei a fost marcat de preferatul lui Adrian Mititelu, Blănuță, în minutul 76.

Cum arată clasamentul din play-out, după FCU Craiova – U Cluj 3-2:

7. Hermannstadt – 31p
8. UTA Arad – 31p
9. Oțelul – 30p
10. U Cluj – 29p
11. Petrolul – 26p
12. Voluntari – 23p
13. FCU Craiova – 22p
14. FC Botoțani – 21p
15. Poli Iași – 21p
16. Dinamo – 21p

(În Liga 1, departajarea se face în funcție de rezultatele din meciurile directe)

Reclamă

(Pozițiile colorate cu roșu duc la retrogradarea directă în Liga a 2-a, în timp ce pozițiile colorate cu portocaliu duc la baraj)

FCU Craiova – U Cluj 3-2

Min. 76: FCU Craiova – U Cluj 3-2! Blănuță a dat lovitura!

Min. 74: FCU Craiova – U Cluj 2-2! Anselmo a restabilit egalitatea, cu o execuție superbă! L-a învins pe Gurău cu un șut pe jos, din apropierea porții.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 55: FCU Craiova – U Cluj 2-1! Baeten a reușit „dubla!” A primit o centrare excelentă în careu și a înscris cu o lovitură de cap.

Min. 25: FCU Craiova – U Cluj 1-1! Baeten a marcat din afara careului! L-a învins pe Gertmonas cu un șut trimis cu piciorul stâng.

Min. 18: FCU Craiova – U Cluj 0-1! Robert Silaghi a deschis scorul, cu o reluare din faţa porţii.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

FCU Craiova (4-2-3-1): Gurău – R. Negru, G. Compagnucci, Lacroix, A. Padula – V. Pop, V. Achim – Y. Bahassa, J. Bauza, W. Baeten – V. Blănuță
Rezerve: M. Enache, M. Mascarenhas, A. Kvakic, R. Lekiatas, D. Albu, A. Dragu, Van Durmen, A. Blidar, S. Sidibe, A. Chițu, J. Ibrahim
Absenți: –
Antrenor: Eugen Trică

U Cluj (4-4-2): Gertmonas – D. Oancea, L. Masoero, Thalisson Kelven, Roger – R. Silaghi, G. Simion, K. Doukoure, V. Gheorghe – A. Roguljic, D. Nistor
Rezerve: A. Gorcea, A. Pițian, O. Bic, A. Peteleu, A. Chipciu, M. Anselmo, Ș. Pănoiu, F. Ilie, D. Tescan, D. Popa
Absenți: Mitrea (suspendat), M. Rus (accidentat)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă

Stadion: Complex Sportiv Craiova
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti)
A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare). A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru VAR: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi). Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

FCU Craiova nu a mai câştigat de pe 2 februarie, atunci când echipa patronată de Adrian Mititelu se impune cu 2-1 în faţa lui Dinamo. Situaţia este critică, iar oltenii au mare nevoie de cele trei puncte. FCU Craiova vine după două remize, cu Dinamo şi FC Voluntari.

De partea cealaltă, U Cluj luptă pentru un loc la barajul pentru cupele europene. „Şepcile roşii” sunt pe locul 10, cu 29 de puncte, la doar două puncte de FC Hermannstadt şi UTA, echipele de pe locurile 7 şi 8. Etapa trecută, U Cluj s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, cu Poli Iaşi, scor 1-0.

În cele două partide din sezonul regulat s-a impus U Cluj de fiecare dată. La Craiova a câştigat cu 4-3, în timp ce pe teren propriu cu 2-1.

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa!

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr a fost făcut de antrenorul lui FCU Craiova, la 5 zile distanţă după ce Nuredin Beinur i-a salvat viaţa fiului lui Adrian Mititelu.

Eugen Trică a transmis că Adrian Mititelu Jr se simte bine. Antrenorul lui FCU Craiova a precizat că îl aşteaptă la club.

”Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club”, a spus Eugen Trică în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu U Cluj.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și