Închide meniul

„Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2024, 18:11

Reclamă
„Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro! Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu a lansat o ironie devastatoare pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a spus că nu îl interesează să îl transfere pe Juan Bauza. Chiar dacă a retrogradat, Adrian Mititelu e de părere că Bauza valorează multe milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a continut şi a spus că Gigi Becali nu are în lotul celor de la FCSB un jucător de valoarea lui Bauza. Mititelu a dezvăluit şi propunerea uriaşă făcută de Gigi Becali şi pe care a refuzat-o.

Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali

Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniștit ca nu-l iei nici cu 5 milioane euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit 2 milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde„, a scris Adrian Mititelu pe reţelele de socializare.

Gigi Becali a spus că nu îl interesează să îl transfere pe Bauza

Gigi Becali a spus că nu îl interesează transferul lui Bauza la FCSB. Mai mult, Becali a spus că şi dacă îi dă bani, tot nu îl aduce pe argentinian la FCSB.

Bauza, dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau, îngrămădesc lotul. Nu că nu ar fi jucător Bauza. Dacă apare în faţa mea şi îi spun bă, băiatule, singurul care nu face faza defensivă e Coman.Pot să-l las să nu facă, are puterea să dea gol. În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Poţi să-i spui lui Neymar să facă faza defensivă?„, a spus Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu!

Potrivit ziare.com, negocierile dintre FCSB şi FCU Craiova pentru Bauza au intrat în impas pentru că cele două cluburi nu s-au înţeles la preţ.
Becali era dispus să plătească 1.5 milioane de euro pentru vedeta argentiniană a lui Adrian Mititelu. Totodată, Becali era de acord şi să achite 1 milion de euro pe Bauza, iar Mititelu să primească 25% dintr-un viitor transfer al argentinianului.

Juan Bauza e cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro. Gigi Becali şi Adrian Mititelu au mai făcut, nu cu mult timp în urmă, o tranzacţie importantă.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat! Danezii au ratat din toate poziţiile

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și