Închide meniul

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul „de risc maxim” Universitatea Craiova – FCU Craiova. Decizia autorităţilor

Publicat: 3 noiembrie 2023, 12:11

Reclamă
„Fierbe Bănia înainte de derby-ul „de risc maxim Universitatea Craiova – FCU Craiova. Decizia autorităţilor

"Fierbe" Bănia înainte de derby-ul "de risc maxim" Universitatea Craiova - FCU Craiova

Jandarmii, înaintea unui meci între marile rivale din Craiova / Hepta

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova, din etapa a 15-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 21:15, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul este considerat a fi unul „de risc maxim”, iar autorităţile au anunţat primele măsuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forţele de ordine încearcă prin orice mijloace să preîntâmpine orice lupte de stradă dintre ultraşii celor două rivale din Craiova. Astfel, s-a luat decizia ca mai multe străzi să fie închise.

„Fierbe” Bănia înainte de derby-ul „de risc maxim” Universitatea Craiova – FCU Craiova

Din informaţiile AS.ro, ambele galerii au decis să plece spre stadion din acelaşi loc, mai exact Centrul Vechi din Craiova. Prin urmare, riscul de a se lăsa cu scandal este uriaş. Un efectiv uriaş de jandarmi şi poliţişti va fi pe străzile din Bănie.

Primăria Municipiului Craiova anunţă că pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FCU 1948, care va avea loc, în ziua de 04.11.2023, pe Stadionul Ion Oblemenco, vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

Astfel, în ziua de 04.11.2023, intervalul orar 19:00 – 24:00, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmeză:

Reclamă

– bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului;
– str. Ecaterina Teodoroiu, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Bucovăț până la intersecția cu str. Câmpia Islaz;

De asemenea, în ziua de 04.11.2023, intervalul orar 22:30 – 23:45, se va restricționa circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului;
– str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
– str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Reclamă 4 / 0/3

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, între orele 21:30 – 23:15, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite„, se arată în comunicatul Primăriei Craiova.

Mircea Rednic, mesaj clar: „Craiova adevărată e a lui Mititelu!”

Mircea Rednic a transmis un mesaj categoric, după ce a fost învins de Universitatea Craiova în grupele Cupei României. Antrenorul celor de la UTA consideră că „adevărata” Craiova este echipa condusă de Adrian Mititelu.

Rednic nu s-a ferit de cuvinte, după ce UTA a pierdut în faţa Universităţii Craiova, şi şi-a exprimat părerea în scandalul dintre echipele din Bănie, mărturisind că adevărata Craiova este FC U Craiova 1948.

Am primit gol din corner, iar fază fixă. Vorbim, discutăm, decidem cine trebuie să acopere zona şi suntem surprinşi. Trebuia să fac unele schimbări, era o posibilitate pentru ei să demonstreze că merită să fie în lot. Nu am avut acelaşi joc de pase, le-am dat posibilitatea să ne domine. A doua repriză a fost mult mai bună, am avut ocazii, dar foarte puţin.

Reclamă

Craiova adevărată e a lui Mititelu. Foarte bine că au un om care susţine echipa financiar. Vor veni în campionat aici, îi aşteptăm cu mare drag.

Avem luni meciul cu Dinamo. Vom juca să câştigăm. Azi au fost multe schimbări şi s-au simţit. Cei care au intrat nu prea au avut minute, de-aia am deci ca cei care au jucat să rămână acasă.

E un meci foarte important, normal că e echipa mea de suflet, dar eu sunt antrenor la UTA. Tratăm cu mare seriozitate, ne dorim foarte mult să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și