Închide meniul

Mircea Rednic, mesaj clar după ce a fost învins de Universitatea Craiova: „Craiova adevărată e a lui Mititelu!”

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 20:33

Reclamă
Mircea Rednic, mesaj clar după ce a fost învins de Universitatea Craiova: „Craiova adevărată e a lui Mititelu!

Mircea Rednic, mesaj categoric după ce a fost învins de Universitatea Craiova

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Mircea Rednic a transmis un mesaj categoric, după ce a fost învins de Universitatea Craiova în grupele Cupei României. Antrenorul celor de la UTA consideră că „adevărata” Craiova este echipa condusă de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a pierdut cu 0-1 duelul cu Universitatea Craiova, din a doua etapă a grupelor Cupei României. Alexandru Mateiu a marcat singurul gol al partidei.

Mircea Rednic, mesaj categoric după ce a fost învins de Universitatea Craiova

Mircea Rednic nu s-a ferit de cuvinte, după ce UTA a pierdut în faţa Universităţii Craiova, şi şi-a exprimat părerea în scandalul dintre echipele din Bănie, mărturisind că adevărata Craiova este FC U Craiova 1948.

„Puriul” s-a mai declarat nemulţumit de prestaţia unora dintre jucătorii săi, din duelul cu Universitatea Craiova. Acesta a mai prefaţat şi duelul cu Dinamo, din runda următoare de Liga 1, mărturisind că îşi doreşte victoria în faţa fostei sale echipe.

„Am primit gol din corner, iar fază fixă. Vorbim, discutăm, decidem cine trebuie să acopere zona şi suntem surprinşi. Trebuia să fac unele schimbări, era o posibilitate pentru ei să demonstreze că merită să fie în lot. Nu am avut acelaşi joc de pase, le-am dat posibilitatea să ne domine.

Reclamă

A doua repriză a fost mult mai bună, am avut ocazii, dar foarte puţin.

Craiova adevărată e a lui Mititelu. Foarte bine că au un om care susţine echipa financiar. Vor veni în campionat aici, îi aşteptăm cu mare drag.

Avem luni meciul cu Dinamo. Vom juca să câştigăm. Azi au fost multe schimbări şi s-au simţit. Cei care au intrat nu prea au avut minute, de-aia am deci ca cei care au jucat să rămână acasă.

Reclamă 4 / 0/3

E un meci foarte important, normal că e echipa mea de suflet, dar eu sunt antrenor la UTA. Tratăm cu mare seriozitate, ne dorim foarte mult să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Mircea Rednic a lansat un nou atac după golul anulat din meciul cu Rapid

Mircea Rednic a lansat un nou atac după golul anulat din meciul cu Rapid. La finalul primei reprize a meciul cu Rapid, UTA a cerut gol, însă cei de la VAR au considerat că mingea nu a depăşit cu întreaga circumferinţă linia porţii.

„Eu când am declarat că din cauza nocturnei nu ni s-a dat golul am fost ironic, nu ai cum să nu vezi. Nu trebuie să fim luaţi de de fraieri, a fost gol. Eu am experienţă şi vă spun că atâta timp cât piciorul de sprijin e după linie e clar… Ca să loveşti mingea cu celălalt picior trebuie să faci o pendulare, că-i mai mică, că-i mai mare, iar el a făcut o pendulare mare şi s-a văzut clar că mingea a trecut de linie. Poate se şi impunea un al doilea cartonaş galben pentru Stolnik, dar dă-mi golul înainte de toate. Păcat, a fost un joc bun, iar asta ne dă încredere„, a spus Mircea Rednis înaintea partidei cu Farul.

Chiar şi în discursul avut imediat după meciul cu Rapid, Mircea Rednic a spus că golul a fost valabil. „Nu s-a văzut de la nocturnă, că e proastă nocturna, aşa au zis toţi de aici. Mi s-a părut că a fost gol.

Nu mai contează, a fost un meci bun făcut de echipa noastră, pe un teren neutru, care pe alocuri nouă ne-a pus probleme fiindcă mingea sărea foarte prost”, a declarat Rednic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și