Închide meniul

”Finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca cu VAR! Ce propunere are echipa lui Gigi Becali pentru meciul care poate decide titlul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 9:31

”Finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca cu VAR! Ce propunere are echipa lui Gigi Becali pentru meciul care poate decide titlul

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

Jucătorii de la CFR Cluj și FCSB, în timpul unui derby / Hepta

”Finala” din ultima etapă dintre FCSB și CFR Cluj se poate juca cu sistem VAR. Nemulțumiți de arbitrajul din Liga 1, ardelenii au făcut propunerea prin Cristi Balaj, președintele din Gruia. Totuși, echipa lui Gigi Becali are o altă propunere!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii și-ar dori ca meciul care decide titlul să fie condus la centru de un arbitru străin. Campioana CFR Cluj nu este de acord și a propus ca sistemul VAR să fie folosit la ”finala” cu FCSB.

”Finala” FCSB – CFR Cluj se poate juca cu VAR

„Vorbeam cu cineva de la FCSB și am fost întrebat dacă vrem să fim arbitrați de un arbitru străin. Nu știu dacă doresc, m-au întrebat dacă sunt de acord. Propunerea mea a fost diferită.

Să folosim VAR la ultima etapă, dacă tot îl vom folosi la Supercupă. Ar fi un ajutor imens pentru arbitri români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Dorim un arbitraj fără greşeli”, a declarat Cristi Balaj, potrivit orangesport.ro.

Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj

Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj după ce FCSB a învins-o la scor pe FC Argeș, 4-0, și s-a apropiat la două puncte de ardeleni. Căpitanul roș-albaștrilor le-a transmis ”feroviarilor” să nu se mai plângă din cauza arbitrajului.

Reclamă

Dan Petrescu a fost un car de nervi începând cu eșecul din derby-ul cu FCSB, 0-1. Atunci, ”Bursucul”, dar și conducerea din Gruia, l-au făcut praf pe Istvan Kovacs.

„CFR să nu mai ţipe atât de arbitraj. Părerea mea! M-am uitat şi eu la meci. Dacă Farul primeşte penalty, CFR nu mai câştiga. Când ei au zis că nu a fost roşu cu noi (n. red – referire la eliminarea lui Susic de către Istvan Kovacs în CFR – FCSB 0-1)”, a declarat Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și