Închide meniul

Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj: ”Să nu mai ţipe atât de arbitraj!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 8:25

Reclamă
Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj: ”Să nu mai ţipe atât de arbitraj!”

Florin Tănase e căpitanul FCSB

Hepta

Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj după ce FCSB a învins-o la scor pe FC Argeș, 4-0, și s-a apropiat la două puncte de ardeleni. Căpitanul roș-albaștrilor le-a transmis ”feroviarilor” să nu se mai plângă din cauza arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost un car de nervi începând cu eșecul din derby-ul cu FCSB, 0-1. Atunci, ”Bursucul”, dar și conducerea din Gruia, l-au făcut praf pe Istvan Kovacs.

Florin Tănase a pus tunurile pe rivalii de la CFR Cluj

„CFR să nu mai ţipe atât de arbitraj. Părerea mea! M-am uitat şi eu la meci. Dacă Farul primeşte penalty, CFR nu mai câştiga. Când ei au zis că nu a fost roşu cu noi (n. red – referire la eliminarea lui Susic de către Istvan Kovacs în CFR – FCSB 0-1)”, a declarat Florin Tănase.

Tănase vrea în Ghencea şi nu a iertat pe nimeni

Florin Tănase a avut o replică acidă la finalul meciului FCSB – FC Argeş, scor 4-0, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Atacantul de 27 de ani a deschis scorul din penalty, în minutul 8, şi a ajuns la 19 goluri stagionale.

„Nu este bătut în cuie Buzău, dar rămâne de văzut dacă vom câştiga la Craiova. Dacă nu vom câştiga, ce sens mai are această dispută? Este mai dificil (n.r. cu Universitatea Craiova) pentru că jucăm în deplasare.

Reclamă

Ei sunt în formă bună şi nu putem vorbi de ultima etapă. Cred că Giuleştiul este un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul din Ghencea este liber, rămâne doar să ne accepte„, a declarat Florin Tănase după FCSB – FC Argeş 4-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și