Închide meniul

Flavius Stoican, OUT de la CS Mioveni! A 3-a schimbare de antrenor în Liga 1, în ultimele 24 de ore

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 16:20

Reclamă
Flavius Stoican, OUT de la CS Mioveni! A 3-a schimbare de antrenor în Liga 1, în ultimele 24 de ore

Flavius Stoican a revenit în Liga 1! Cu cine a semnat. Anunţul e oficial

Flavius Stoican, în timpul unui meci / Hepta

Flavius Stoican este OUT de la CS Mioveni. Antrenorul de 45 de ani și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu formația argeșeană, după rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă. Stoican preluase CS Mioveni în luna august, când l-a înlocuit pe Alexandru Pelici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni a anunțat în cursul zilei de marți încheierea colaborării cu Flavius Stoican. Este cea de-a 3-a schimbare de antrenor din Liga 1 într-un interval de 24 de ore, după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB și cea a lui Ilie Poenaru de la UTA Arad.

Flavius Stoican, OUT de la CS Mioveni!

Flavius Stoican a pregătit CS Mioveni în 10 meciuri, înregistrând 3 victorii, două remize și 5 înfrângeri. Tehnicianul de 45 de ani lasă echipa argeșeană pe ultimul loc din Liga 1, cu numai 8 puncte.

În următoarea perioadă, postul de antrenor de la CS Mioveni va fi ocupat de Marius Stoica.

„În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică.

Reclamă

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceiași termeni s-au încetat raporturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și cu antrenorul de portari Emilian Dolha.

Conducerea clubului le mulțumește pentru munca depusă la echipă și le urează succes în continuare!

De pregătirea echipei se va ocupa în perioada următoare următorul staff: Marius Stoica – antrenor principal, Iordan Eftimie, Iulian Preda – antrenori secunzi, Iulian Ilie – antrenor cu portarii, Vlad Țăran – preparator fizic”, a anunțat CS Mioveni, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Antrenorul vicecampioanei României şi-a dat demisia după înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, din etapa a 16-a a Ligii 1.

Patronul lui FCSB va alege, cel mai probabil, între Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru. Gigi Becali regretă că nu a mai apucat să negocieze cu Marius Croitoru, care a fost deja prezentat la FC Argeş.

Nu știu nimic, vom vedea cât de curând. Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru e că a recunoscut că el e vinovat. Bărbăție! Dacă echipa nu joacă nimic și ai crema fotbalului din România, tu ești vinovatul!

Zenga? Nu. Va veni un antrenor român. Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem„, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Andrei Prepeliţă a anunţat deja că aşteaptă un telefon de la Gigi Becali şi că este dispus să se aşeze la masa negocierilor. Liber de contract a devenit şi Ilie Poenaru, dar acesta nu se grăbeşte să semneze cu roş-albaştrii.

În primul rând, mă bucură că cei de la FCSB au încredere în mine şi că poate că îşi doresc să avem o colaborare. Nu pot vorbi nimic. Încă nu am semnat rezilierea. Am nevoie de câteva zile libere şi trebuie să analizez cu atenţie pasul următor.

Nu ştii unde mergi, sunt multe întrebări la care trebuie să găsesc răspunsuri. Nu mi-e frică, dar la ce se întâmplă acum în România trebuie să fim mult mai atenţi. Nu fac referire la UTA Arad.

Reclamă

Există posibilitatea să merg în altă parte, să nu îmi iasă şi să stau foarte mult acasă”, a spus Poenaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și