Închide meniul

Ilie Poenaru a plecat de la UTA! E pe lista lui Gigi Becali, la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 11:01

Ilie Poenaru a plecat de la UTA! E pe lista lui Gigi Becali, la FCSB

Ilie Poenaru, mesaj direct pentru Gigi Becali

Ilie Poenaru, în timpul unui meci pentru UTA / Hepta

Ilie Poenaru a plecat de la UTA! Anunţul oficial a fost făcut de arădeni. Antrenorul e pe lista scurtă a lui Gigi Becali, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor!”, se arată pe site-ul oficial al arădenilor.

Ilie Poenaru a plecat de la UTA!

Poenaru a avut o întâlnire de „gradul 0” cu Alexandru Meszar, conducătorul de la UTA Arad, luni dimineață. Ilie Poenaru anunțase încă de duminică seară că va discuta cu Meszar despre viitorul său pe banca arădenilor. Ședința era programată inițial marți, însă chiar tehnicianul de 45 de ani a fost cel care a grăbit lucrurile.

„Pentru echipă, pentru fani, pentru oraș e mai bine ca eu să fac pasul înapoi”, a spus Ilie Poenaru, citat de specialarad.ro. Pentru UTA, revenirea lui Leo Grozavu pare varianta aleasă.

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță.

Reclamă

Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt, la prima vedere, cele mai accesibile variante pentru Gigi Becali. Prepeliță s-a despărțit în urmă cu o săptămână de FC Argeș, iar în prezent este fără angajament.

Andrei Prepeliță se află la începutul carierei de antrenor. El a pregătit-o până acum doar pe FC Argeș, în perioada ianuarie 2021 – octombrie 2022.

Poenaru se afla pe banca celor de la UTA din mai 2022. De-a lungul carierei, el le-a mai pregătit pe Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și