Închide meniul

Flavius Stoican, prima reacție după FC Botoșani – Rapid 1-2: „I-am dominat, dar nu suntem Barcelona, nu am fost lucizi la finalizare!”

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 23:23

Reclamă
Flavius Stoican, prima reacție după FC Botoșani – Rapid 1-2: I-am dominat, dar nu suntem Barcelona, nu am fost lucizi la finalizare!”

Flavius Stoican, prima reacție după FC Botoșani - Rapid 1-2

Flavius Stoican / Captură Youtube

Flavius Stoican a oferit prima reacție după FC Botoșani – Rapid 1-2. Antrenorul moldovenilor a fost mulțumit de jocul elevilor săi, dar s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină nici măcar un punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei înfrângeri, FC Botoșani ocupă doar locul 12 în Liga 1, cu 31 puncte obținute în 28 de etape.

Flavius Stoican, prima reacție după FC Botoșani – Rapid 1-2: „I-am dominat, dar nu suntem Barcelona, nu am fost lucizi la finalizare!”

„Mi-e greu să comentez acest meci, pentru că… aş vrea să fiu realist, nu subiectiv. Am controlat jocul, ne-am creat câteva ocazii, am întâlnit o echipă, Rapidul, care s-a apărat.

Am primit un gol cu un şut senzaţional al lui Pănoiu, apoi am mai luat un gol spre final, după ce am reuşit să egalăm, un gol extraordinar al lui Dragoş Grigore.

În rest, ne-am creat ocazii, dar nu am fost lucizi la finalizare, pentru că au fost multe momente în care am scăpat pe contraatac, am avut şi o bară a lui Mutombo, Mailat singur…

Reclamă

Ca joc, destul de consistent, dar fără a marca din ocaziile marcate, trebuie să fim mult mai lucizi în faţa porţii. Chiar dacă sunt adversari cu nume, întâlnim adversari pe care putem să îi subordonăm.

Luăm lucrurile bune din meciul ăsta, am dominat, în mare parte, Rapidul. Ăsta e un lucru îmbucurător, dar dezamăgitor e că plecăm fără punct sau puncte.

Cioiu e un jucător care are calitate tehnică, un jucător care poate să crească, încă nu e la potenţial maxim. Şi nu numai Cioiu, am încredere în toţi jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să fim lucizi, nu suntem Barcelona, să avem o mulţime de ocazii, alea pe care ni le creăm, trebuie să le marcăm”, a declarat Flavius Stoican, după înfrângerea cu Rapid, potrivit orangesport.ro.

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid: „Îmi vine să mă rog de ei să ma lase! Vin cu două milioane de euro!”

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid, fiind fascinat de atmosfera şi de clubul din Giuleşti. Patronul de la Botoşani susţine că nu este lăsat să îşi îndeplinească obiectivele la formaţia sa, având de gând să construiască o arenă nouă în Moldova. În acest context, Iftime a declarat că ar fi dispus să investească la trupa lui Adrian Mutu.

„I-am spus primarului de aici, care e un băiat minunat. Aş face stadion cu 8.000 de locuri, frumos, cochet. Aş da milioane de euro, dar măcar o fac pentru oamenii noştri din Botoşani. Oameni care cântă, frumuseţe, spectacol, dar aşa… E un stadion lăbârţat (n.r. – actuala arenă). Ăia de la peluză nu văd stadionul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua… Aşa, mai bine e acasă ca să vezi meciul. Nimeni nu înţelege. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Eu pot mâine să mă las. Mi-ar arăta obrazul vreo 10 pe stradă şi 15 mi-ar spune <<Eşti deştept că te-ai lăsat de prostia asta>>. Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani.

S-ar produce iubirea asta, rumoare, cum e la Rapid. E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid <<Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici>>. Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil. Pe Dan Şucu nu-l cunosc, am zis o ipoteză acum.

Mă gândesc la Dinamo, o echipă care are vlagă, are spectatori. La fotbal marea avere a fotbalului sunt spectatorii”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sptfm.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și