Închide meniul

FC Botoșani – Rapid 1-2! Giuleștenii lui Adrian Mutu au revenit pe podium! Goluri superbe înscrise de Pănoiu și Grigore

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 22:31

FC Botoșani – Rapid 1-2! Giuleștenii lui Adrian Mutu au revenit pe podium! Goluri superbe înscrise de Pănoiu și Grigore

FC Botoșani - Rapid live text de la ora 20:30

Jucători Rapid / Profimedia

FC Botoșani – Rapid 1-2! Considerată favorită înainte de startul meciului, Rapidul și-a respectat blazonul și a reușit să se impună în Moldova. Meciul a fost însă unul mai mai dificil decât s-ar fi așteptat formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoșănenii au pus presiune încă din startul meciului, fiind pregătiți să se lupte de la egal la egal cu adversarii lor.

FC Botoșani – Rapid 1-2! Giuleștenii lui Adrian Mutu au revenit pe podium! Goluri superbe înscrise de Pănoiu și Grigore.

După mai multe ratări ale gazdelor, Rapidul a reușit să dea lovitura prin Ștefan Pănoiu în minutul 42. Formația gazdă a egalat prin Camara în minutul 90. Ultimul cuvânt a fost tot al giuleștenilor, care au dat lovitura în minutul 90+4 prin Dragoș Grigore.

Grație acestei victorii, Rapid a revenit pe podium în Liga 1. 52 de puncte au obținut elevii lui Adrian Mutu în 28 de meciuri desfășurate până acum. De cealaltă parte, FC Botoșani ocupă locul 12, cu 31 de puncte obținute în 28 de meciuri.

FC Botoșani – Rapid 1-2 LIVE TEXT

Min 90+4: GOOOL Rapid! Dragoș Grigore dă lovitura pe final și giuleștenii obțin toate cele 3 puncte.

Reclamă

Min 90: GOOOL FC Botoșani! Sekou Camara restabilește egalitatea!

Min 43. GOOOL Rapid! Ștefan Pănoiu a deschis scorul cu un șut puternic trimis din afara careului!

Min. 19: Gol anulat pentru Botoşani! Mihai Roman a a marcat, însă reuşita a fost anulată pe motiv de offsaid!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

FC Botoșani: Pap – Mboko, Mutombo, Dican, Țigănașu – Ivanov, Zabou, Cioiu – Dragu, M. Roman II, Mailat

Rezerve: Ducan, Golofca, M. Roman I, S. Camara, Patache, Cioiu, G. David, Pinson, A. Burlacu

Antrenor: Flavius Stoican

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Morais – Emmers, Al. Albu, Al. Ioniță II – Pănoiu, Dugandzic, Costache

Rezerve: Drăghia – Belu Iordache, Ignat, Dr. Grigore, Papeau, Sefer, Bamgboye, Luckassen, Crepulja

Reclamă

Antrenor: Adrian Mutu

FC Botoșani vine după o înfângere, în campionat, contra celor de la U Cluj, scor 0-2. Trupa lui Flavius Stoican trece printr-o perioadă grea, aceasta nemaicâștigând de trei etape. În prezent, FC Botoșani se află pe locul 11 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Rapid a înregistrat o victorie, în ultima etapă de campionat, împotriva Chindiei Târgoviște, 2-0. Giuleștenii nu concep altceva decât o victorie, în această seară, deoarece își doresc să revină pe podium, cel puțin până joi, când FCSB va juca împotriva Petrolului. În acest moment, echipa lui Adrian Mutu se află pe locul 4 din Liga 1, cu 49 de puncte.

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani – Rapid

„Un meci complicat, cu o echipă care vine după două înfrângeri și un egal în ultimele 3 meciuri și, cu siguranță, e în mare căutare de puncte. E o formație redutabilă acasă, poate bate pe oricine. Să sperăm că terenul e bun și vom putea juca un fotbal de calitate. Avem nevoie de atitudine bună, concentrare maximă.

Nu am nicio informație asupra gazonului, dar în general de câte ori am jucat acolo a fost un gazon bun. Să vedem ce ne așteaptă, important este să fim pregătiți. Nu am probleme de lot, Dragoș Grigore va veni cu noi. Doar la Ciobanu încă nu am vorbit cu medicul, s-ar putea să aibă ruptură musculară.

De cele mai multe ori au fost terenurile impracticabile pe care am jucat. Și la Mioveni a fost lipsa de precizie a jucătorilor și ghinionul”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

„Întâlnim o echipă care își dorește să urce cât mai mult în clasament, să ajungă pe podium, obiectivul lor cred că a fost îndeplinit, acela de a fi în play-off. În ceea ce ne privește pe noi, suntem o echipă care în general acasă punem probleme oricărui adversar și vreau să avem aceeși determinare și atitudine pe care am avut-o la meciurile de pe teren prorpiu și în anumite perioade în meciurile din deplsare.

Una peste alta, vom avea o partidă grea, dificilă, dar o să încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului. Suntem lipsiți de aprotul unor jucători importanți, Patache, Șeroni și Sadiku. Există posibilitatea să joace Victor Dican fundaș central, este jucător polivalent, inteligent. Contează foarte mult pentru moralul jucătorilor faptul că nu am pierdut nici un meci pe teren propriu de când am venit la echipă, o să ajungem să avem aceeași mentalitate și în meciurile din deplasare.

Important este să rămânem pe aceeași linie, în special la meciurile de acasă, să facem partide bune, pentru că oamenii ne susțin când văd că jucătorii își dau sufletul pe teren. Rapid are jucători care pot face diferența, vom fi atenți în special la grupul lor, fiindcă este o echipă care a pus probleme multora”, a spus și Flavius Stoican, înaintea meciului cu Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și