Închide meniul

Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo – FCSB: „O să-l pomenesc pe Becali la biserică. Vreau să câştige campionatul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 17:15

Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo – FCSB: „O să-l pomenesc pe Becali la biserică. Vreau să câştige campionatul

Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo - FCSB

Florentin Petre, în tricoul lui Dinamo / Hepta

Florentin Petre a făcut un anunţ uluitor înainte de derby-ul Dinamo – FCSB, care va fi de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Câştigător al trei titluri în tricoul grupării din Ştefan cel Mare, fostul mijlocaş a dezvăluit de ce îşi doreşte ca echipa lui Gigi Becali să câştige titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Piticul” a jucat peste 250 de meciuri în tricoul alb-roşu, dar îi ţine pumnii patronului de la FCSB. Şi-a amintit de ajutorul pe care i l-a oferit latifundiarul din Pipera în 2017. Acesta l-a ajutat cu medicamente în valoare de 40.000 de euro.

Florentin Petre, anunţ uluitor înainte de Dinamo – FCSB

Dinamo este fără victorie în ultimele 10 etape din Liga 1. Poate „sparge gheaţa” chiar împotriva marii rivale. „Câinii” au cu 24 de puncte mai puţin decât liderul FCSB.

Într-adevăr, pentru mine, Gigi Becali este un mare om. A ajutat pe toată lumea, e un om care merită tot respectul. M-a ajutat și pe mine într-o perioadă grea a vieții mele, iar pentru asta am să-l pomenesc de câte ori merg la biserică și mă rog pentru noi să fie bine.

Pentru el chiar îmi doresc să câștige campionatul, investește foarte mulți bani și merită să câștige campionatul. Dinamo cu siguranță nu cred că vor trage o linie după un meci ca acesta. Totuși joacă cu FCSB, o echipă în formă care joacă meci de meci„, a declarat Florentin Petre la fanatik.ro.

Reclamă

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. „Seceta” la Dinamo este mult mai mare. Sezonul 2006-2007 este ultimul în care alb-roşiii au devenit campionii României.

Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo

Florentin Petre a propus să vină antrenor secund la Dinamo, să îl ajute pe Ovidiu Burcă. El e în prezent antrenor în Liga a 3-a, la Unirea Ungheni.

Eu l-am sunat personal pe Andrei Nicolescu acum două luni, i-am spus că vin și secund la Dinamo, ‘Vreau să vă ajut necondiționat!’. M-am oferit, dar nu s-a nimerit, nu este nicio problemă.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Nicolescu mi-a spus că, dacă va fi necesar, se vor gândi la acest lucru și mă vor suna. Dacă nu a fost să fie acum, cu siguranță va fi pe viitor.

N-am vorbit cu Ovidiu în ultima vreme. Probabil au un grup al lor, fiecare antrenor are grupul lui, preparatorii lui, antrenorii lui și probabil eu, ca nume, ce am făcut pentru Dinamo, deranjam. Sau… nu mai știu ce să cred.

Mi-a fost rușine să-l sun direct pe Burcă. Trecea printr-o perioadă mai grea. Eu l-am mai încurajat când a avut momente dificile, și acum îi doresc să-i meargă bine. Nu mi-am permis să sun antrenorul, să-l deranjez, pentru că nu e corect.

Andrei Nicolescu a zis că o rezolvă dânsul într-un fel sau altul și asta a decis. A venit după aceea și o ofertă pentru mine, au fost discuții cu alte echipe. Aici (n.r. la Unirea Ungheni) sunt foarte bine, oricum”, a declarat Florentin Petre pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și