Închide meniul

Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo! Răspunsul oficialului „câinilor”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 noiembrie 2023, 13:10

Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo! Răspunsul oficialului „câinilor

Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo

Florentin Petre, pe bancă / Hepta

Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo. Fostul jucător al lui Dinamo a dezvăluit ce răspuns a primit din partea administratorului special al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Petre a propus să vină antrenor secund la Dinamo, să îl ajute pe Ovidiu Burcă. El e în prezent antrenor în Liga a 3-a, la Unirea Ungheni.

Florentin Petre l-a sunat pe Andrei Nicolescu să vină antrenor la Dinamo

Eu l-am sunat personal pe Andrei Nicolescu acum două luni, i-am spus că vin și secund la Dinamo, ‘Vreau să vă ajut necondiționat!’. M-am oferit, dar nu s-a nimerit, nu este nicio problemă.

Andrei Nicolescu mi-a spus că, dacă va fi necesar, se vor gândi la acest lucru și mă vor suna. Dacă nu a fost să fie acum, cu siguranță va fi pe viitor.

N-am vorbit cu Ovidiu în ultima vreme. Probabil au un grup al lor, fiecare antrenor are grupul lui, preparatorii lui, antrenorii lui și probabil eu, ca nume, ce am făcut pentru Dinamo, deranjam. Sau… nu mai știu ce să cred.

Reclamă

Mi-a fost rușine să-l sun direct pe Burcă. Trecea printr-o perioadă mai grea. Eu l-am mai încurajat când a avut momente dificile, și acum îi doresc să-i meargă bine. Nu mi-am permis să sun antrenorul, să-l deranjez, pentru că nu e corect.

Andrei Nicolescu a zis că o rezolvă dânsul într-un fel sau altul și asta a decis. A venit după aceea și o ofertă pentru mine, au fost discuții cu alte echipe. Aici (n.r. la Unirea Ungheni) sunt foarte bine, oricum”, a declarat Florentin Petre pentru fanatik.ro.

Andrei Nicolescu, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Vă garantez asta!”

Andrei Nicolescu a avut un mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB. Administratorul special de la Dinamo a spus că echipa lui Ovidiu Burcă poate produce marea surpriză în derby.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, oficialul dinamoviştilor a făcut apel la fani să vină în număr cât mai mare la stadion. Nicolescu a fost pe stadion la România – Elveţia 1-0 şi a rămas uimit de atmosferă.

Sper să arătăm altă faţă ca până acum ca şi echipă. Mi-a plăcut energia din stadion, am văzut un stadion plin. Sper ca şi duminică să fie stadionul plin. Cu siguranţă va fi un derby şi în teren pentru că suntem pregătiţi pentru acest derby.

Pe hârtie diferenţa pare mare, dar vă garantez că în teren vom fi pregătiţi pentru acest derby. Noi vorbim de fiecarea dat şi ne dorim ca fiecare meci să îl abordăm la victorie. După ultimele rezultate, lumea nu ne mai crede”, a spus Andrei Nicolaescu.

Câte bilete vor primi fanii FCSB-ului la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustaţă a făcut anunţul şi a dezvăluit că în urma discuţiilor cu dinamoviştii, fanii roş-albaştrilor vor avea la dispoziţie o peluză întreagă pe Arena Naţională.

Mustaţă a mai declarat că a ajuns la o înţelegere cu fanii „câinilor”, pentru care roş-albaştrii să primească întreaga peluză de pe Arena Naţională. Acesta s-a declarat convins de faptul că suporterii rivali se vor ţine de cuvânt.

Cu Dinamo trebuie să ne mobilizăm să vină lumea la meci. Jucăm cu ei pe Arena Națională. Eu acum trebuie să încerc să aduc suporterii alături de echipă. Eu cred că oamenii au înțeles acum despre ce este vorba și o să uităm ce s-a întâmplat.

Noi am avut un protocol cu suporterii de la Dinamo. Am discutat la momentul respectiv și a rămas că ne vor da peluza și acum o să vedem. Peluza are vreo 13 mii de locuri. Ținând cont și de sectoarele tampon cred că sunt vreo 10 mii.

Reclamă

Sper ca băieții de la Dinamo să respecte ceea ce am vorbit noi. Dar din ce știu eu și ce am vorbit cu ei respectă oamenii acest lucru. Încerc să aduc suporterii înapoi și să fie alături de noi, de Peluza Nord. Să vină le meciul cu Dinamo, pentru că este un derby istoric și trebuie să fim alături de echipă”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și